Câte clase are, de fapt, Cătălin Moroșanu. Participă din nou la Survivor pentru premiul cel mare

Cunoscut drept „Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu a vorbit despre anii copilăriei sale. Cum a ajuns să fie victima bullying-ului, dar și ce facultate din România a urmat, a dezvăluit faimosul de la „Survivor All Stars”. 

image

Recent, unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing a vorbit despre motivul trist din spatele deciziei sale de a-și clădi o carieră sportivă. Moroșanu a recunoscut că la vârsta de 14 ani a început să joace rugby, din cauza bullying-ului la care a fost supus în școala primară. Din acel moment până la conștientizarea dorinței că își dorește să urmeze această meserie, nu a mai fost decât un pas.

Cătălin Moroșanu ajută victimele acestui fenomen 

Mai mult sau mai puțin, majoritatea dintre noi ne regăsim în povestea lui Cătălin Moroșanu, cea în care el a căzut victimă a unuia dintre cele mai răspândite fenomene la nivel global. Din victimă a bullying-ului, vedeta a devenit unul dintre cei mai buni luptători din ringul de kickboxing. Acum susține elevii care cad în ghearele agresorilor lor, organizând campanii anti-bullying.

„Eu am fost victima bullying-ului la mine în clasă. Toți făceau mișto de mine, că eram de la țară. M-am apucat de rugby la 14 ani pentru că aveam un coleg de clasă care avea un trening de la Poli Iași și toată lumea îl respecta. Așa m-am apucat de rugby și asta m-a ajutat să mă descopăr.

Acum, când organizez vreun eveniment fac campanii anti-bullying. Mă duc la fiecare elev care este o victimă… După ce m-am apucat de sport, mi-am depășit frustrările. Sunt exemplul care a reușit! Chiar dacă am momente și momente, când sunt coleric, când liniștit. Sunt o fire explozivă, n-am cum să fiu calm și să-l bat pe ăla. Ori ești nebun, ori nu ești deloc”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru GSP.

Ce studii are în spate Cătălin Moroșanu 

Cu toate că și-a câștigat notorietatea grație performanțelor sportive obținute de-a lungul timpului, Cătălin Moroșanu nu s-a lăsat mai prejos nici la învățătură. I-a plăcut cartea, așa că unul dintre visurile sale a fost acela de a deveni polițist. 

Destinul nu a ținut cont de dorința lui de a deveni un om al legii, sau de dorința mamei sale de a se face avocat, ajungând să fie acum un sportiv renumit. 

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Moroșanu a absolvit Colegiul Național de Apărare și este masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și filosofie.

„Mama și-a dorit foarte mult să devin avocat, eu mi-am dorit să fiu polițist. Până la urmă, destinul m-a dus pe drumul kickboxing-ului. Sunt absolvent și al Colegiului Național de Apărare, dar și masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și Filosofie. De curând am început și școala de antrenori la Institutul de formare a antrenorilor. Am făcut ce-am făcut pe partea sportivă, acum e momentul să fiu mentor pentru noua generație care vine din spate. Să învăț copiii să se antreneze, să aibă mentalitate de învingători”, a mai spus Moroșanu publicației amintite mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net