Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară!

Ultima actualizare:

Cătălin Moroșanu a dezvăluit la emisiunea lui Măruță că este în culmea fericirii, deoarece, în urmă cu 11 luni,  a devenit tatăl unui băiețel.

catalin morosanu sotie jpeg

Cătălin Moroșanu, 37 de ani, a fost invitat la emisiunea lui Măruță, de pe PRO TV, unde a dezvăluit că soția sa a dat recent naștere unui băiețel sănătos, care se numește Patrick. 

 Fostul pugilist a declarat că a luat această decizie de a-și extinde familia, după ce a revenit de la concursul "Survivor România 2021". Moroșanu mai are un copil cu soția sa, Gabriela, este vorba de o fetiță în vârstă de 11 ani, pe nume Natalis.

Cătălin Moroșanu și-a dorit să devină tată și pentru a doua oară, iar de această dată, partenera sa de viață a dat naștere unui fiu. 

Moroșanu a declarat că atât timp cât a fost la Survivor s-a rugat să mai aibă un copil, întrucât el și soția sa mai încercaseră în trecut să conceapă însă fără succes.

Cătălin Moroșanu a  dezvăluit că fiul său Patrick s-a născut un luptător, deoarece a venit pe lume prematur, iar micuțul s-a zbătut pentru a ajunge la dimensiunea și greutatea unui nou-născut sănătos. 

Pugilistul a povestit că băiatul său a venit pe lume chiar pe 1 Decembrie. 

"E născut de 1 Decembrie, așa că va fi un patriot mare ca taică-su. Sunt tată de băiat, nu mă așteptam să am băiat. Nu mă așteptam să am copil, dar iată că Dumnezeu ne-a binecuvântat să mai avem un copil

Băiețelul nostru s-a născut prematur, cu două luni mai devreme. El a stat mai mult în spital. Să ia în greutate. (...) Apoi a fost în regulă. (...) Din cauza Covidului, nu l-am văzut vreo trei săptămâni. Nu-mi dădeau voie să intru în spital să-l văd. Primeam doar poze cu el. Acum e mare și tare dolofan. (...) O să fie cu siguranță un bărbat frumos!", a spus Cătălin Moroșanu, în emisiunea lui Măruță

Cătălin Moroșanu a avut o scurtă carieră politică

Cătălin Moroșanu a fost pugilisit și kickboxer român, la categoria grea. El a devenit cunoscut, după ce a participat la primul său concurs de televiziune în 2015, "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Acesta a avut și o scurtă carieră politică în 2012 când a fost numit consilier județean în Iași, pe listele PDL, iar în 2013 a fost desemnat șeful organizației de tineret a filialei județene a PDL Iași. 

Ultima experiență în fața unui public larg pentru Cătălin Moroșanu a fost show-ul Survivor, care i-a testat limitele pugilistului și chiar a declarat că nu ar mai participa la un astfel de concurs. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net