Ce vedetă de la Survivor All Stars ar vrea Anca Dinicu pentru o noapte fierbinte: „Îmi place mai mult pe...”

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Recent a fost lansat primul episod al emisiunii „Fierți pe Survivor". Actrița Anca Dinicu și Andrei Niculae, moderatorul de la Virgin Radio, au analizat și comentat în detaliu performanțele tuturor concurenților din Survivor All Stars 2024, și au vorbit desigur, despre cele mai amuzante momente ale competiției.

Anca Dinicu
Anca Dinicu

Anca Dinicu l-ar vrea pe Jador pentru o noapte fierbinte

Andrei Niculae a întrebat-o pe Anca Dinicu pe cine ar alege pentru a petrece o noapte pasională: Jador sau Jorge? Actrița a răspuns sincer și fără rezerve, dezvăluind pe cine ar prefera, în cazul în care ar trebui să facă o astfel de alegere între cei doi.

„Anca Dinicu: Jador i-a zis la modul...doar asta am prins,când i-a zis: „E gigălău' nostru!”...Bă, am murit!

Andrei Niculae: Da'zi sincer, tu acum, dintre Jador și Jorge?

Anca Dinicu: Jador!

Andrei Niculae: Pentru o noapte?

Anca Dinicu: Da! Să fie mai...

Andrei Niculae: Dacă nu îți cântă un pic... Da' și Jorge cântă!

Anca Dinicu: Și Jorge cântă, da', nu, mai degrabă Jador, mai pe brunet așa...îmi place mai mult pe brunet!

Andrei Niculae: Ei lasă-mă!

Anca Dinicu: Da!

Andrei Niculae: N-aș fi zis!

Anca Dinicu: Nu?

Andrei Niculae: A, da' ești din Drumul Taberei!

Anca Dinicu: Păi...Te pup!”

banner jador png

„Normal că Jador. Cine nu-l place pe Jador. E plăcut și drăguț”/”Normal că a zis Jador. Jorge e însurat”/”Îi plac ursarii”, au spus fanii pe rețelele de socializare. 

Cine este iubita lui Jador

Jador (28 de ani) are iubită și nu o spunem noi ci chiar tatăl artistului, Romeo Dumitrache. Contactat de Click!, bărbatul ne-a mărturisit cu cine se iubește fiul său.

Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a spus Romeo Dumitrache pentru Click!

De o lună Jador se află în Republica Dominicană unde participă la „Survivor All Stars”. Cântărețul face parte din tabăra „Faimoșilor” și se descurcă cu brio la mai toate probele de pe traseu. Ba mai mult, acesta a spus de mai multe ori public că își dorește să câștige mare trofeu și premiu de 100.000 de euro din concurs, bani pe care vrea să îi ofere copiiilor fără posibilități. Așa că nu e de mirare că femeile visează la el, și talentat și cu suflet mare!

Jorge, probleme de sănătate la Survivor All Stars

Jorge se confruntă cu probleme medicale serioase și există posibilitatea să părăsească competiția Survivor All Stars. În episodul de marți, 6 februarie, el a avut nevoie de asistența medicilor. Cele două triburi s-au angajat într-o competiție intensă pentru cel mai dorit premiu din jungla dominicană: hrana. Jocul pentru provizii s-a încheiat cu victoria „Războinicilor" (scor: 10-5). După o zi epuizantă, eșecul a afectat puternic moralul taberei „Faimoșilor". La finalul episodului 10, difuzat marți, 6 februarie 2024, Jorge le-a comunicat colegilor că se simte extrem de rău și a solicitat intervenția medicului de urgență. Rămâne de văzut - în episodul de diseară (miercuri, 7 februarie), dacă Faimosul va fi nevoit să părăsească Republica Dominicană sau nu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net