Cel mai jenant moment din cariera lui Bobonete. Ce a putut să-i spună unui celebru prezentator: „Da, mă, ce n-ai înțeles”

În cadrul poscastului pe care îl moderează, Mihai Bobonete a povestit cel mai jenant moment din cariera sa din Stand-Up de până acum. Într-o conversație cu Anca Dinicu a întrebat-o pe aceasta dacă își aminește un moment în care a spus ceva greșit și nu a mai putut repara situația. Cum actrița nu și-a amintit, ei bine, Bobonete a decis să-i povestească el unul dintre cele mai jenante, dar și comice momente din cariera sa. Mai exact, acesta l-a jignit grav pe Andrei Gheorghe fără să vrea!

Cel mai jenant moment din cariera lui Bobonete
Cel mai jenant moment din cariera lui Bobonete

Cel mai jenant moment din cariera lui Bobonete

Actorul a povestit un moment jenant pe care l-a trăit în tinerețe alături de regretatul prezentator și realizator Andrei Gheorghe. Pe când se afla la început cu Stand-Up-ul Dan Chișu a reușit să-i aranjeze o invitație la emisiunea moderată de Andrei Gheorghe pe atunci. Bobonete însă a făcut o gafă uriașă atunci când Andrei l-a sunat pentru invitație. Mai exact, Bobonete a crezut că este victima unei glume proaste așa că nu a ezitat să îl jignească foarte urât pe Andrei Gheorghe.

„Eram la începuturile Stand-Up-ului și făceam cu bordea la Cafe Deco cu Cristi cu Toma și era o chestie... Avea Andrei Gheorghe emisiunea aia pe Antena 1 și toată lumea se perinda pe acolo, era un late night , de fapt, singurul și îți doreai să ajungi acolo. Și Chișu ne-a aranjat într-un fel să mergem cu Stand-Up, noi eram pe atunci, dacă vezi imaginile sunt pe net acuma... eu cu o eșarfă, cu blugi evazați, ceva frumos, un fel de Phoenix al Stand-Up-ului că nu degeaba facem 20 de ani de când facem. Și eram undeva la Gara Lipscani, era un restaurant d-ăsta pe vechi, Facultatea de Teatru de la Spiru Haret era în centru, acum s-a mutat, și acolo aveam și ne strângeam la barul ăla.

andrei gheorghe 0 jpeg

Și mi-a sunat telefonul și mi-a zis „Hai noroc, sunt Andrei Gheorghe”. Și era... îți dai seama să îmi sune telefonul și să zică că este Andrei Gheorghe, în vremea aia, nu știu cu ce să echivalez acum.

Cert este că n-am putut să zic decât „Da, mă, bine s... p...” și am închis telefonul.

El a sunat încă o dată și eram această Anca Dinicu a zilelor noastre și el a zis „Băi, sunt Andrei Gheorghe, mă” și eu am zis „Da, mă, ce n-ai înțeles s... p....

Și am închis iar și a sunat Chișu „Bă, te-a sunat Andrei Gheorghe și ai zis să s... p...?”

„Bă, cred că da....”

„Păi el era...”

„Ah...” Și l-am sunat și i-am zis „Domnule Andrei Gheorghe, dvs. sunteți?”

Și el a zis „Da mă, s... p...” și mi-a închis telefonul.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net