Anca Dinicu a dat televizorul pe „mute” când a văzut cine prezintă Survivor All Stars! Cu ce vedetă l-a comparat pe Dan Pavel

A dat televizorul pe mute când a văzut cine prezintă „Survivor All Stars”! Anca Dinicu a trimis săgeți ascuțite către îndrăgitul prezentator Dan Pavel, care moderează super show-ul în care vedetele se întrec în Republica Dominicană. Actrița a avut mai multe comentarii la adresa „domnului Pavel” și l-a asemănat cu un artist de la noi. 

Cu ce vedetă l-a comparat Anca Dinicu pe Dan Pavel
Cu ce vedetă l-a comparat Anca Dinicu pe Dan Pavel

Cu ce vedetă l-a comparat Anca Dinicu pe Dan Pavel

Daniel Pavel a preluat rolul de prezentator al emisiunii Survivor România în 2021, atunci când aceasta a fost difuzată pe Kanal D. Intrând în locul moderatorului original, Dan Cruceru, Daniel Pavel a reușit să câștige publicul încă de la primele sale apariții. Pe platformele de socializare, este înconjurat de aprecieri pentru modul său captivant de a prezenta. Chiar și participanții la emisiune îl tratează cu simpatie, adresându-i-se adesea cu apelativul „domnu' Dan".

Fiind o persoană atât de importantă în cadrul show-ului, bineînțeles că până nici el nu scapă de ochiul critic al oamenilor. De data aceasta cea care i-a dat „un verdict negativ” a fost chiar actrița Anca Dinicu care în cadrul podcastului „Bataie pe ciocan! - FIERTZI pe Survivor” comentează alături de Andrei Niculae toate subiectele „fierbinți” din emisiune. De data aceasta săgețile au fost la adresa prezentatorului față de care a avut o reacție ironică și l-a asemuit cu Cezar Ouatu.

„Nu am văzut niciun episod înainte. Acum știu cine prezintă. Domnu’ Dan, despre care ai spus că seamănă cu Cezar Ouatu?”, i-a spus Anca Dinicu lui Andrei Niculae, la începutul podcastului.

2 cezar ouatu 8 jpg jpeg

În timp ce vizionau împreună momente cu prezentatorul din timpul show-ului, Andrei Niculae i-a dat replica actriței și a explicta pe larg asemănarea cu artistul.

Mi se pare că seamănă incredibil de mult cu Cezar Ouatu. Ba chiar acasă mă jucam și-mi puneam așa un filmuleț cu domnu’ Dan, l-am dat pe mute și am dat play la o piesă de a lui Cezar Ouatu, e incredibil, că domnu’ Dan are momente când spune: «Supraviețuitori, sunteți pregătiți!»”, a detaliat Andrei Niculae.

Totuși, ironiile nu s-au oprit aici. Actrița a comentat și despre tonalitatea vocei lui Dan Pavel care îi poate trezi pe concurenți în tmp ce se află pe traseu.

„Te trezește. Te trezește că uneori mai tragi pe dreapta.”, a spus Anca Dinicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net