Cine este Oana Ciocan, presupusa iubită a lui Jador. Ce diferență de vârstă este între cei doi

Oana Ciocan, presupusa iubită a artistului Jador, are 26 de ani. Se bucură de mult succes în mediul online, fiind creator digital. Oana ar fi și motivul pentru care Jador ar fi părăsit competiția. El a vrut să își vadă iubita și a fugit din tabără, fapt pentru care a fost descalificat.

Oana Ciocan, una dintre fostele concurente de la Survivor Foto: arhivă Click!
Oana Ciocan, una dintre fostele concurente de la Survivor Foto: arhivă Click!

Ce vârstă are Oana Ciocan 

Oana Ciocan are 26 de ani, împliniți în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu doi ani mai mică decât artistul Jador. În 2022, aceasta intrase în competiția de la Pro TV, după ce echipa albastră pierduseră două concurente. Oana alegea pe atunci competiția de la Survivor, deoarece îi placea să lupte și să câștige, fiind o iubitoare de adrenalină și o fire nerăbdătoare.

Oana Ciocan, posibilă poveste de dragoste cu Jador 

În urmă cu ceva timp, tatăl lui Jador ar fi dezvăluit că fiul său este într-o relație. „Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact, dar oricum nu în club”, spunea Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador.

Recent, în spațiul public au apărut zvonuri precum că Oana Ciocan ar fi iubita lui Jador. Pe pagina lor de Instagram, Viperele Vesele au dezvăluit că artistul a fost descalificat de la ”Survivor All Stars”, asta după ce ar fi fugit din tabăra Faimoșilor. Potrivit sursei citate, cântărețului i s-a promis că Oana va fi adusă în Republica Dominicană, însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Unde s-ar fi întâlnit Jador cu Oana Ciocan

La vizita medicală pentru Survivor, Jador ar fi întâlnit-o pe Oana Ciocan. Artistul ar fi atât de îndrăgostit, încât acesta era dispus să-și expună viața personală. Totuși, deși ar fi primit promisiuni, iubita căreia i-ar fi propus și să se mute la el acasă, nu i-a fost adusă în junglă. Prin urmare, cântărețul a renunțat la tot în numele iubirii pe care i-o poartă Oanei.

Oana Ciocan a participat la Survivor, în 2022

Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, spunea aceasta, în 2022.  Tânăra intrase în concurs în februarie 2022, dar a fost eliminată câteva luni mai târziu. 

După experiența Survivor, Oana a devenit creator digital

Oana Ciocan este destul de activă pe rețelele de socializare. În 2022, înainte să devină cunoscută odată cu show-ul de la PRO TV, ea avea pe Instagram peste 1.000 de urmăritori. Acum, aceasta se laudă cu peste 20.000 de internauți care-i urmăresc activitatea. Aceasta obișnuiește să le împărtășească din trăirile ei, mai ales că călătorească și iubește muntele.

Cum era de așteptat, cele 15 săptămâni petrecute în show-ul filmat în Republica Dominicană i-a adus faima dorită de multe fete de vârsta ei. Astfel că, după eliminare, și-a schimbat statutul în creator digital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net