Ce relație specială are Jador cu părinții săi și cât de des se vizitează! Tatăl artistului a dat din casă

#Exclusiv Click!

Jador (28 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști din România! Chiar dacă are succesul pe care și-l dorește, cântărețul nu uită că cea mai importantă pentru el este familia: părinții și frații săi. Și asta nu o spunem noi, ci ne-a mărturisit chiar tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache.

„Peste două săptămâni o să merg împreună cu soția la București, la copii, să îi văd. O să stăm trei zile. O să le facem sigur, un pachet, dar nu știu cu ce mai exact și nici nu știu ce o să facem în zilele cât o să fim în București. Nu ne-am făcut și nici nu ne facem planuri. Mergem la ei cam la o lună și jumătate. Vorbim, ne vedem cât putem de des, avem o relație frumoasă”, a spus tatăl lui Jador.

Socru mare, sub semnul întrebării

De câteva luni, Jador trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Oana Ciocan. O tânără șatenă, cu părul creț, care se pare că i-a furat de tot inima manelistului. Deoarece acesta a cerut-o deja de soție, ba mai mult s-au și mutat împreună, iar lucrurile se pare că merg din ce în ce mai bine între cei doi.

„Nu au fixat încă copiii data nunții, nici nu îi întreb nimic, aștept să vină din partea lor acest lucru”, ne-a mai spus Romeo Dumitrache.

Click! spune

După descalificarea sa de la „Survivor All Stars”, Jador și-a cerut imediat iubita în căsătorie chiar în Republica Dominicană. Asta, deoarece în momentul când artistul a părăsit show-ul concurs Oana Ciocan a intrat în competiție în tabară „Războinicilor” însă nu pentru mult timp, deoarece acum este în România în brațele artistului.

„Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea? Vrei?”, i-a spus Jador.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net