Cum arăta Jador înainte de a-și pune fațete. Acum e complet schimbat!

Cu mai bine de trei ani în urmă, Jador a ajuns pe mâinile medicului stomatolog. Artistul și-a pus fațete dentare, schimbarea care este cea mai la modă în rândul persoanelor publice. Deși i-a fost teamă să treacă pragul dentistului, și-a dorit să aibă dinții mai albi. Cum arăta cântărețul înainte de schimbare?

Cum arăta Jador înainte de a-și pune fațete dentare / foto: arhiva Click!
Cum arăta Jador înainte de a-și pune fațete dentare / foto: arhiva Click!

Trebuie să-mi pun fațete ca să am dinții mai albi”, spunea Jador, cu câțiva ani în urmă, în cadrul emisiunii „Jador Adevărat”. Și iată că, deși îi era teamă și și-ar fi dorit să nu fie nevoit să treacă pragul cabinetului stomatologic, artistul și-a pus, într-un final, fațete dentare, o schimbare care este cea mai la modă în rândul persoanelor publice.

Fanii au observat imediat schimbarea la momentul respectiv: „Am remarcat și la Survivor, cred că sunt cele mai naturale și reușite fațete pe care le-ai făcut!”, „Bună alegere”, „Mamă, ce s-a schimbat Jador”, „Într-adevăr, dinții sunt foarte frumoși”, „O transformare impecabilă, să optezi pentru natural look și să nu îți faci mai albi decât albul e de lăudat”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la videoclipul publicat de medicul stomatolog pe TikTok.

Cum arăta Jador înainte de a-și pune fațete dentare

Jador, înainte și după ce și-a pus fațete / foto: Instagram
Jador, înainte și după ce și-a pus fațete / foto: Instagram

Jador nu este singura vedetă care a apelat la medicul stomatolog. Și Cristina Șișcanu a bifat o nouă schimbare radicală la sfârșitul anului trecut în aspectul său, iar fanii nu au putut trece neobservată această modificare a dinților. De asemenea, Daniela Gyorfi se numără și ea printre vedetele care și-au pus fațete dentare.

Celebrul fost fotbalist Adrian Mutu a intrat și el cu ceva ani în urmă în clubul celor cu zâmbet perfect, „de aur", după ce a trecut prin clinica medicului stomatolog. „Briliantul" și-a dorit un zâmbet de Hollywood și a făcut o transformare de zile mari, care a valorat aproximativ 20.000 de euro. Pe mâna specialistului în estetică dentară „s-au dat” vedete precum Oana Radu, Connect-R, Ștefan Stan, Simona Pătruleasa, Pepe, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, și multe altele.

Ce sunt fațetele dentare

Fațetele dentare din porțelan pot fi soluția pentru zâmbetul mult dorit. Sunt o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și atunci când exista o problemă de formă, aliniament, lungime sau de poziția incorectă a dinților. Având o grosime foarte redusă, fațetele necesită șlefuirea unei cantități foarte mici de smalț, uneori chiar deloc. Rezultatul este uimitor, dinții vor avea culoarea, dimensiunea și forma dorită pentru un zâmbet de Hollywood.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net