Cristina Șișcanu și-a pus fațete dentare. Mama vedetei a înlemnit când a văzut-o! „Credeai că o să intre Dorian Popa pe ușă?”

Cristina Șișcanu a bifat o nouă schimbare radicală în aspectul său: și-a pus fațete dentare. Mama ei a rămas șocată în momentul în care a văzut-o, iar fanii nu au putut trece neobservată această modificare a dinților și au lăsat părerea lor în secțiunea de comentarii. 

Cristina Șișcanu / foto: Social media
Cristina Șișcanu / foto: Social media

Soția lui Mădălin Ionescu este o persoană activă în social media și zilnic își ține urmăritorii la curent cu activitățile pe care le desfășoară. În urmă cu doar câteva ore, vedeta de televiziune și-a îndeplinit un vis, după ce a mers de grabă în cabinetul medicului dentist pentru a-i fi schimbat aspectul dinților. 

Cristina Șișcanu: „Am venit să-mi dea o părere” 

Vedeta și-a vizitat mama pentru a-i cere o părere despre noua sa înfățișare, căci fațetele au schimbat puțin fizionomia feței.

„Am venit la mama să-mi vadă și ea dinții așa, pe viu, cum se spune, și am venit să-mi dea o părere. Când am intrat pe ușă a fost un pic șocată (...). De ce, mamă? Credeai că o să intre Dorian Popa pe ușă?”, a spus vedeta. 

 Femeia a fost șocată de faptul că nu arată atât de rău precum cele ale altor vedete din showbiz. 

„Nu mă așteptam. Știam că astăzi ți-i faci și de-asta m-am uitat, să văd. Și nu-i mare diferență, adică nu-i ca la cineva la care am văzut eu... Îmi era frică atunci când deschizi gura să nu strălucească ala, ca un bec aprins. E ok”, a fost părerea mamei Cristinei Șișcanu. 

Care au fost reacțiile fanilor 

Internauții și-a dat imediat cu părerea, unii încercând să o ironizeze subtil: 

„Aveți o dantură frumoasă, păcat cu fațetele astea.... Se spune că de doua ori îți dă Dumnezeu dinți gratis dar până la urmă să vă placă”;

„Ce să ne mai facem, nu-și mai pune lumea fațete”, 

„Foarte frumoși, dar fă-i și mamei tale un cadou de Crăciun să-i faci și ei dantura”;

„Ce semeni cu Carmen, fata lui Adi Minune. Mi-a apărut videclipulși am crezut că ea este”;

„Sunt atâția oameni care n-au un cozonac pe masa de Craciun din acest an, iar tu vii cu astfel de ifose! Mai bine ai păstra pentru tine și familia ta toate aceste opulențe prostești, care, nu cred că interesează pe absolut nimeni”, au fost doar o parte din comentariile internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net