Cristina Șișcanu, condamnată de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a fost pusă la zid, după ce a mers cu copiii la cumpărături: „Îi iei apărarea Petrei!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează împreună o familie numeroasă și frumoasă. Prezentatorul TV are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, pe Ștefania și Filip, iar după căsătoria cu vedeta TV au devenit părinții unei fetițe pe nume Petra. Deși lucrurile funcționează destul de bine în familia lor, mai există mici momente în care copiii sunt nemulțumiți. 

Familia lui Mădălin Ionescu / foto: Social media
Familia lui Mădălin Ionescu / foto: Social media

Recent, Mădălin și Cristina i-au luat pe Filip și pe Petra și au mers în magazin pentru a-i cumpăra o geacă băiatului. Problemele au apărut atunci când mezina alesese un model pe gustul ei pentru fratele ei, însă nu acela a fost câștigător. 

„Am ajuns în magazin să-i luăm lui Filip o geacă. De care Petra zici? Asta-ți place? Totuși, aș vrea o geacă de fâș. Petra, mie-mi place asta (...) Deci Petra s-a supărat că am ales altă geacă pentru Filip. Că voia să o alegem pe cea pe care a ales-o ea. Îmi pare rău, dar cea de-a doua geacă e mai bună, calitatea mai bună și modelul mai frumos.”, a explicat Cristina Șișcanu, în clipul video postat pe Facebook. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la cumpărături cu copiii

Petra, mezina familiei, a fost de-a dreptul supărată pentru faptul că fratele ei nu a cumpărat geaca pe care ea i-a ales-o. Din motive lesne de înțeles, părinții au decis că tânărul trebuie să poarte o geacă ce îl avantajează, să îi fie suficient de lungă și călduroasă cât să-l ferească de frig. 

Totuși, nemulțumirea și supărarea Petrei au creat o serie de contraziceri în secțiunea de comentarii a clipului cu pricina, Cristina fiind aspru taxată, unii fani considerând că îi ține partea celei mici. 

„Este foarte frumoasă a doua. Petra trebuie să înțeleagă că nu ea trebuie să aleagă pentru Filip geaca”;

„Îi iei apărarea Petrei, dar s-a vazut clar ce fițe a făcut Petra, mai rămânea să bată din picior. Vezi totuși realitatea, mofturi a la dl Goe”;

„Dar de ce trebuie să aleagă alt copil pentru alt copil? Și Filip poate alege.”;

„Ei, Petra e prea mică să decidă ea! E vorba de Filip. Nu face ea alegeri, voi ca părinți hotărâți!”;

„Nu cred că este justificată supărarea, nu era pentru ea, băiatul avea drept de alegere!”;

„Contează să-i placă lui Filip. Și dacă lui îi plăceau amândouă, părinții analizează modelul și materialul. Petra va alege pentru ea!”, au fost doar o parte dintre comentariile prin care internauții și-au expus părerea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net