Mădălin Ionescu, anunț neașteptat! Ce a spus despre relația cu Cristina Șișcanu, după 12 ani de căsnicie: „S-ar putea să șochez”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au grijă de copii și reușesc cu ușurință să facă față provocărilor zilnice, având grijă să rezerve timp de calitate pentru ei. Au o căsnicie de 12 ani însă recent Mădălin Ionescu a fost întrebat dacă ar putea trece peste o presupusă infidelitate a soției sale. Iată răspunsul care i-a uimit pe fani.

Ar putea trece Mădălin Ionescu peste o presupusă infidelitate?
Ar putea trece Mădălin Ionescu peste o presupusă infidelitate?

Ar putea trece Mădălin Ionescu peste o presupusă infidelitate?

Cristina și Mădălin sunt genul de cuplu care a demonstrat de-a lungul timpului că poate face față la orice provocare. Cei doi și-au fost merue alături unul altuia și niciodată nu au existat conflicte mediatizate despre ei. Aceștia vorbesc deschis despre relația lor și nu se tem să răspundă la întrebări mai inconfortabile. De pildă, recent, Mădălin Ionescu a fost întrebat în mediul online de cătee un fan dacă ar ierta-o pe Cristina în cazul în care l-ar înșela. Imediat omul de televiziune a oferit un răspuns la care nu mulți s-ar fi așteptat.

S-ar putea să șochez prin acest răspuns, dar eu nu cred că ea ar putea face așa ceva. Știu exact ce am trăit împreună, ce mi-a oferit, ce fel de om este, iar dacă, prin absurd, o astfel de întâmplare s-ar produce, ar însemna că nu mai există iubire pe pământ.”, a spus Mădălin Ionescu în mediul online.

„Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate”

În urmă cu câteva luni o întrebare asemănătoare i-a fost adresată și Cristinei, care a fost ceva mai directă și a spus cu subiect și predicat că nu ar putea accepta să fie înșelată. Cum dragostea e mare și dorința de fidelitate este pe măsură.

„Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp. Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceeiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceeiași direcție, profesional ne susținem reciproc.

Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea. Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt. Nu ne jignim, nu ne rănim!

Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol", a povestit Cristina Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net