Cristina Șișcanu, replică acidă după ce a fost criticată că stă cu teancurile de euro pe masă: „Puneți-vă ochelari”

Cristina Șișcanu, fără dar și poate una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune, a fost pusă într-o situație de-a dreptul incredibilă, după ce mai mulți internauți au acuzat-o că stă cu teancul de euro pe masa din bucătărie, în timp ce gătește.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV / foto: Colaj Click!
Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV / foto: Colaj Click!

Desigur, pe masa din bucătăria vedetei se vedeau mai multe bancnote de euro, însă teancurile erau formate din șervețele care aveau acest model. A început să fie blamată pentru faptul că își permite aroganța de a sta cu teancurile de bani în bucătărie, în timp ce gătește, fără a ști însă cei care au lansat astfel de comentarii că se vor înșela amarnic. 

Cristina Șișcanu: „Întreabă, dar nu acuza!”

După ce în repetate rânduri i s-a atras atenția că stă cu euro pe masă, abia după câteva zile Cristina și-a dat seama despre ce era, de fapt, vorba: teancul de euro era un teanc de șervețele. 

Ulterior, după ce s-a elucidat pentru ea misterul, nu a mai stat mult pe gânduri și le-a oferit o învățătură cârcotașilor care acuză, fără a verifica un fapt în prealabil: 

„Ce le răspund eu celor care îmi reproșează că stau cu teancul de euro pe masă atunci când gătesc? Puneți-vă ochelari! Eu inițial n-am înțeles comentariile de acest gen și nu înțelegeam la ce se referă.

A trecut o zi, au trecut două, și alte video-uri pe care le-am postat aici aveau comentarii de genul ăsta: că stai cu teancul de euro pe masă atunci când gătești etc. Mă criticau acolo, nu mai știu exact ce spuneau. Am crezut că-i o metaforă, ceva, nu m-am prins. 

Și stau eu și mă uit la video-ul acela unde am măsurat nivelul de nitrați în fructe și legume și văd că, într-adevăr, am niște euro pe masă (...). 

Vă dau un pont: puteți să vă luați de la Jumbo o grămadă (n. r. șervețele inscripționate cu euro) cu câțiva lei. Deci nu ca la schimb valutar, acolo unde trebuie să dai mulți lei ca să cumperi euro. 

Mă, n-ar fi asta o problemă. Ok, ar putea fi o chestie înșelătoare, dar nu întrebi și tu, nu te gândești? Ce minte să am să stau cu teancul de euro pe masă, în timp ce tai ceapa? 

Dacă ți se pare ceva ciudat, întreabă, dar nu acuza din start, fără să ai toate informațiile!”,a  fost mesajul transmis de soția lui Mădălin Ionescu, prin intermediul unui clip video postat pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net