Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își scot la vânzare vila de lux: „Vrem să ne mutăm în...”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o decizie importantă pentru ei: s-au hotărât să vândă vila în care locuiesc de ani buni. Anunțul a fost făcut chiar de către îndrăgita prezentatoare de televiziune, prin intermediul unei postări în social media. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând casa / foto: Colaj Click!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând casa / foto: Colaj Click!

Recent, soția lui Mădălin Ionescu, și-a luat prin surprindere fanii la publicarea veștii că doresc să vândă casa în care locuiesc acum cu cei doi copii ai lor: Petre și Filip. Motivul? Au nevoie de o locuință mult mai spațioasă. 

Cristina Șișcanu: „Nu luăm nimic din casă” 

Se gândesc de mai bine de un an de zile la ideea de a face această schimbare. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o familie mare și frumoasă, astfel că schimbarea locuinței actuale, cu una mult mai spațioasă, este ceea ce au nevoie în perioada următoare. 

Vedeta a precizat faptul că locuința a fost renovată în ultimii doi ani, designul este unul modern, și a specificat că în afară de haine și documente nu vor lua nimic altceva. 

„Ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu - mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat. 

Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos. care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat. 

În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei”, a fost mesajul transmis de Cristina Șișcanu, prin intermediul unei postări în social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net