Cristina Șișcanu are probleme de sănătate: „Când mă apucă, nu mă pot opri!”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu Ionescu a început vara în forță, însă epuizarea s-a instalat rapid și acum are nevoie de odihnă și atenție.

Vedeta de televiziune fusese, în urmă cu o zi, la cumpărături, după cum le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare, căutând mobilă pentru a-i renova camera lui Filip, fiul soțului ei, Mădălin Ionescu, din căsătoria anterioară.

A rămas cu o tuse intensă

Marți, 14 iunie, vizibil epuizată, Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor de ce intervențiile ei au fost mai rare pe rețeaua de socializare.

Mă sâcâie tusea cu care am rămas după zilele acela, în care m-a durut extrem de rău gâtul și tot nu scap de ea. Iau un sirop care e dulce și care are nu știu câte calorii și îmi strică și tot regimul de viață pe care vreau să-l duc, din punct de vedere alimentar.

Îmi face bine, dar îmi face bine încet. Tot n-am scăpat de tuse și când mă apucă nu mă pot opri, o tuse seacă. Mă chinuie de vineri și tot nu-mi trece. Este ceva horror”, a transmis Cristina Șișcanu Ionescu, pe Instagram.

Citește și: Ce măsuri a luat Cristina Șișcanu după ce menajera a furat-o ca-n codru

După ce, în luna mai, vedeta și soțul ei, omul de televiziune Mădălin Ionescu, au descoperit că menajera le-ar fi furat din casă, problemele de sănătate erau fix ce îi lipseau Cristinei.

"Marţi, când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcator, încărcătorul a rămas acolo. Eu nu am mai intrat în dormitor. Ea a făcut curăţenie. După-amiază, telefonul nu mai avea baterie, nu am găsit încărcătorul. Tot m-am gândit unde ar fi putut să fie.

Menajera, bănuită că le fura din casă

Am sunat-o pe doamna, mi-a zis că era în priză. Nu e o mare valoare, dar nu am mai dat de el. Vine ziua de vineri. Îi zic poate găseşte ea încărcătorul, poate nu l-am căutat eu bine. În momentul ăla, şi-a luat lucrurile şi a luat-o la fugă, că ce, că nu mai vine.

Citește și: Cristina Șișcanu, așa cum nu ai văzut-o niciodată!

Am rămas mută. Eu nu am acuzat-o de nimic, am rugat-o să mă ajute să îl caut. Dar doar dacă a existat ceva paranormal, putea să dispară", a povestit, la vremea aceea, Cristina Șișcanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net