Cristina Șișcanu dezvăluie starea rudelor ei din Ucraina. «Mă rog în fiecare dimineață»

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu a oferit informații cu privire la soarta rudelor ei din Ucraina, pentru prima dată după ceva vreme, timp în care fanii eu au vrut să știe dacă familia ei de peste hotare a reușit să scape de furia trupelor invadatoare. 

Cristina Șișcanu dezvăluie care este starea rudelor ei din Ucraina
Cristina Șișcanu dezvăluie care este starea rudelor ei din Ucraina

Cristina Șișcanu este originară din Republica Moldova, iar o parte din rudele ei locuiesc în Ucraina. Fanii au vrut să știe ce s-a întâmplat cu familia prezentatoarei rămase în Ucraina, în contextul izbucnirii războiului, din ordinul lui Vladimir Putin. 

Soția lui Mădălin Ionescu a decis să abordeze acest subiect dureros pe rețelele de socializare, unde a postat un clip, în care a povestit ce se întâmplă cu membrii familiei din regiunea de război și a spus și motivul pentru care a evitat o vreme să vorbească despre acest subiect. 

Cristina Șișcanu a dezvăluit că a primit comentarii și critici răutăcioase de la oamenii care nu cunosc cu adevărat situația. 

Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare. În fiecare dimineață mă rog să primesc doar vești bune celor de bună credință le zic că rudele mele se află într-un sat care nu a fost a bombardat și sper să rămână așa. Cele care stăteau în Kiev au reușit să plece în timp utili din Kiev. O verișoară de-a mea a plecat cu familia și s-a cazat în apropiere de granița cu Româna, într-un oraș care nu a fost supus atacurilor

Cristina Șișcanu are grijă de copii lui Mădălin Ionescu dintr-o altă căsătorie

Cristina Șișcanu a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani, în ciuda zvonurilor cu privire la divorț, care au circulat anul trecut. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au grijă de trei copii, dintre care doi dintre aceștia sunt din mariajul anterior al prezentatorului cu o femeie, pe nume Ștefania. 

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei se ocupă integral de bunăstarea celor doi copii, Ștefania și Filip, iar mama lor îi vede de aproximativ cinci ori pe an. 

Fiul lui Mădălin Ionescu, din căsătoria cu Ștefania, suferă de probleme neurologice, din cauză că la naștere s-a îmbolnăvit de varicelă. Din acest motiv, Filip este nevoit să învețe într-o clasă specială, întrucât boala i-a cauzat sechele permanente și are dificultăți de vorbire. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net