Cristina Șișcanu dă de pământ cu cei mai cunoscuți influenceri: «Nu vă e rușine?»

Războiul pornit de Rusia pe teritoriul Ucrainei a sensibilizat o lume întreagă și a creat un puternic sentiment de solidaritate. Mii de persoane au dorit să îi ajute pe cei care au fugit din calea războiului. Cristina Șișcanu îi atacă însă pe acei influenceri care se laudă cu gesturile pe care le-au făcut față de poporul ucrainean aflat în dificultate. 

image

Cristina Șișcanu a abordat pe pagina personală de Instagram un subiect amplu dezbătut în ultimele zile: modul în care îi putem ajuta pe cetățenii ucraineni care fug din țara lor care se află de aproape două săptămâni sub bombardament rus.

Vedeta este de părere că modul în care oferim ajutor refugiaților ucraineni trebuie să fie unul organizat și nu este de acord cu donațiile de mâncare.

„Nu mai donați mâncare refugiaţilor ucraineni. În primul rând, acea mâncare nu este verificată, scuzaţi-mă, pot fi lucruri care se strică între timp. Am văzut că unii au donat haine rupte, biberoane folosite. Nu vă e ruşine? Nu înţeleg această mentalitate prostească. Ca să îi ajutaţi pe refugiţi, donați organizaţiilor mari, care se ocupă cu aşa ceva. Donaţi bani. Ştiţi că se poate dona puţin, dacă o facem toţi, se adună toţi banii necesari", a spus Cristina.

Mai mult decât atât, ea consideră că problema refugiaților este abia la început, iar un nou val de ucraineni urmează să sosească în țară. Conform vedetei, în zona de nord a Capitalei deja s-au instalați familii înstărite de ucraineni, iar cei mai săraci dintre locuitori au rămas în țara natală, lovită de război, neavând posibilitatea de a pleca.

Cristina Șișcanu susține că familiile înstărite ucrainene s-au mutat în zona de nord a Capitalei 

„În zona de nord a Capitalei, s-a umplut de ucraineni bogaţi. E firesc, dar ăsta e un procent mic, de acum urmează să vină cei săraci, până acum au venit cei cu bani, cei care îşi permit. Vor veni cei sărăci. Am auzit păreri, că vai ucrainenii sunt bogaţi. Nu, în Ucraina e sărăcie lucie. Înainte de război oamenii trăiau greu, da, exista o pătură de oameni bogaţi, oriunde e aşa", a declarat Cristina. 

Cristina Șișcanu i-a atacat pe influencerii care se laudă cu actele lor de solidaritate

În plus, Cristina Șișcanu i-a atacat pe acei influenceri, care sunt foarte populari pe rețelele de socializare, și care se mândresc cu faptul că au primit în gazdă familii de refugiați. 

M-am săturat de mesajele astea care vin din minţi înguste, că să te duci cu mâncare caldă la frontieră să ajuţi un refugiat, doi, trei, cinci. Ajutorul se face în mod organizat, în condiţiile astea. Că te duci tu cu trei sarmale, ca să te simţi tu bine, ăsta e egoism. Când mai vedeam tot felul de dinăştia de pe Instagram care se dau mari, că vor să ajute o familie de ucraineni, să îi cazeze, lăsaţi asta, nu o să faceţi faţă problemelor care vor urma. Iar lucrurile mai rele de acum urmează.Mai ales dacă acest conflict va dura. În Ucraina sunt 44 de milioane de locuitori. Un milion şi jumătate deja au plecat. Urmează să vinăvaluri mari de refugiaţi. Eu ştiu cum funcţionează mentalitatea colectivă.E valea plângerii, după ceva timp, să vedeţi cum nu vă mai interesează. De asta e nevoie de ajutor organizat, nu să mergi cu sarsanaua", și-a exprimat Cristina Șișcanu părerea pe contul personal de Instagram. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net