Cristina Șișcanu, așa cum nu ai văzut-o niciodată!

Cristina Șișcanu s-a lăsat filmată așa cum, cu siguranță, nu ai mai văzut-o niciodată! Vedeta nu se sfiește să le arate internauților și părțile vieții lipsite de „glamour”, pe care le trăiește în spatele camerelor de fotografiat.

Cristina Şişcanu png

Cristina Șișcanu a surprins de-a lungul vremii cu aparițiile sale și a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare. Internauții au criticat-o din cauza mai multor acțiuni, dar pare-se că soția lui Mădălin Ionescu nu cade pradă criticilor negative și continuă să surprindă. De data aceasta, Cristina Șișcanu le-a prezentat urmăritorilor de pe Instagram „biroul” său de acasă care se află în curte.

Citește și: Ce tonifiată este Cristina Șișcanu 

În mod evident, vedeta s-a conformat și s-a „echipat” cu ținuta corespunzătoare. A renunțat la inhibiții, la sutien, dar și la machiaj, a optat pentru un top scurt, fără mâneci, o pereche de pantaloni foarte scurți și o pereche de papuci din blană. Întregul look a fost completat de coafură: un coc neglijent, înoțit de o agendă care confirmă apetitul Cristinei Șișcanu pentru muncă.

Cristina Șișcanu, tendințe de fashion pentru munca de acasă

Cu toate acestea, se pare că gluma fostei prezentatoare TV nu a fost gustată de toată lumea, căci unii internauți i-au transmis comentarii răutăcioase, în timp ce alții i-au luat apărarea. „Ce trebuia să înțelegem”, a scris o tânără, iar soția lui Mădălin Ionescu i-a răspuns, scurt și la obiect, „Nimic”. O altă urmăritoare a apreciat postarea, și a încercat să le închidă gura răutăcioșilor, explicând că „E pur și simplu comparația/diferența dintre office și munca de acasă”.

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Șișcanu a fost din nou „luată în vizor” de către așa-zișii fani, care i-au trimis comentarii care mai de care mai agresive, după ce s-a afișat în mediul online cu un top, ce-i drept, extrem de decoltat. Impulsivă din fire, vedeta i-a taxat dur pe răutăcioși, cărora le-a transmis, printre altele, să se relaxeze!

Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit: „Mai terminați cu prostiile, fiți relaxate”

„Iarăși s-au încins spiritele din cauza unui story nevinovat. Am și eu un costum cu o bluză care acoperă sânii în partea de sus și în partea de jos îi lasă la vedere. Dar nu se văd. E ca și cum ai avea un decolteu. Ce mare lucru, frate? Suntem în 2022! De ce nu suntem relaxați? Ce mare lucru? Ce s-a întâmplat? Că nu înțeleg. A explodat inboxul:

‘Vai, te credeam femeie serioasă’. Așa, și? Cu ce mi-a știrbit mie din seriozitate faptul că am purtat într-un story un costum cu acel decolteu? Ce relevanță, ce legătură are una cu alta? Seriozitatea se vede prin ceea ce faci, prin felul în care îți trăiești viața, cum relaționezi cu cei din jur, cum ai grijă de anumite persoane care au nevoie de tine, cât de serios ești în lucrurile esențiale pe care le faci, nu în chestii nesemnificative. Mai terminați cu prostiile, fiți relaxate”, a declarat ea, la momentul repectiv, în secțiunea story de pe Instagram.

Vezi și: Cristina Șișcanu dă de pământ cu cei mai cunoscuți influenceri 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 11 ani 

Cristina Șișcanu formează un cuplu cu Mădălin Ionescu de mai bine de 11 ani și împreună au o fetiță. Prezentatorul TV are încă doi copii din căsnicia anterioară și, recent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că își dorește să devină mamă, din nou, alături de soțul său. Nu este prima oară când apare în atenția publicului din cauza controverselor iscate pe rețelele de socializare.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net