Ce tonifiată e Cristina Șișcanu! Vedeta a slăbit considerabil

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, este o femeie cu un program foarte încărcat. În ciuda tuturor treburilor pe care le are de rezolvat zilnic, soția prezentatorului Mădălin Ionescu găsește timpul necesar pentru a se ocupa de propria stare de bine și a se asigura că este în formă excelentă!

Cristina Șișcanu a declarat război kilogramelor în plus!
Cristina Șișcanu a declarat război kilogramelor în plus!

Cristina Șișcanu este o persoană ocupată. Își împarte timpul între munca la birou, creșterea copiilor și pagina personală de Instagram, acolo unde este nevoită să distribuie des content ținând cont că activitatea ei din mediul online este urmărită de peste 200.000 de mii de persoane.

Cristina a distribuit astăzi admiratorilor imagini în care le-a arătat rezultatele onținute în urma orelor petrecute în sala de sport. În colanți și o bustieră sport, Cristina și-a etalat mândră abdomenul tonifiat și picioarele lipsite de celulită. 

Citește și: Cristina Șișcanu s-a pus iar pe slăbit

Cristina nu s-a rezumat doar la atât, ci le-a prezentat fanilor și o parte din dieta pe care o urmează, O salată de crudități și o cantitate mică de somon au fost preparatele pe care Cristina le-a consumat înainte de a se echipa și a merge din nou la sala de antrenamente. Așa cum era de așteptat, a distribuit un clip video din timpul ședinței, iar efortul pe care vedeta îl depune pentru a fi în formă este unul evident.

Andreea Bănică și Andreea Ibacka, alte vedere care muncesc de zor la sala de sport

Mai multe vedete au declarat război kilogramelor în plus și își țin fanii la curent cu modul în care se desfășoară pregătirea pentru proba costumului de baie! Andreea Bănică și Andreea Ibacka sunt alte nume din showbizul românesc care urmează diete draconice și trag din greu de aparatele din sală pentru a avea trupuri trase ca prin inel! La fel precum Cristina, și ele documentează pe Instagram lupta pe care o poartă și primesc încurajări din partea fanilor! 

Vezi și: Cristina Șișcanu, anunț cu lacrimi în ochi 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună o fetiță, de aproape cinci anișori. Cei doi de ocupă și de creșterea fiului pe care Mădălin Ionescu îl are dintr-o relație anterioară. Filip, în vârstă de 18 ani, suferă de probleme neurologice și nu poate comunica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net