Ce măsuri a luat Cristina Șișcanu după ce menajera a furat-o ca-n codru

Cristina Șișcanu a trăit, zilele trecute, momente de groază cu menajera ei! A prins-o la furat, iar aceasta a dat bir cu fugiții în doi timpi și trei mișcări. Vedeta și soțul ei, Mădălin Ionescu, au mai trecut printr-un incident asemănător atunci când s-au mutat în casă nouă. De atunci, s-au blindat de frica hoților!

stanga
dreapta
madalin ionescu si cristina siscanu in tandreturi jpeg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
madalin ionescu cristina siscanu 1 jpeg
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, de Paşte (FOTO FACEBOOK) jpeg
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, de Paşte (FOTO FACEBOOK) jpeg
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, de Paşte (FOTO FACEBOOK) jpeg
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu jpeg
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu jpeg
Madalin Ionescu botez Petra Cristina Siscanu (7) jpeg

Cristina Șișcanu și-a prins menajera. de curând, la furat! Femeia obișnuia să subtilizeze din casă obiecte mici și nu era nici pe departe la prima abatere.

A fost un incident neplăcut. Am văzut că-mi lipsește ceva, un încărcător, o banalitate! De aceea mi-am dat seama, pentru că de încărcător ai nevoie tot timpul. Era doamna care ne ajuta la curățenie! De-a lungul timpului, am mai observat că și-a mai însușit niște obiecte, mici ce-i drept. Ca de pildă, monstre de parfum, chestii mici. Dar și le însușea fără să ceară voie.

madalin ionescu cristina siscanu jpeg
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost prădați de menajeră Sursa: Instagram

Odată mi-a adus Mădălin un buchet de flori, și ea zice:<< Doamnă, nu mi le dați mie că trebuie să merg la o nuntă?>>”, a povestit Cristina Şişcanu, toată tărășenia, pentru Click!

“A rupt-o la fugă prin curte!”

Odată prinsă asupra faptului, menajera a dat bir cu fugiții și nu s-a mai întors. Cristina are casa blindată de camere de luat vederi, încă de pe vremea când ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, au fost călcați de hoți. Acum sunt cu ochii în patru.

Atunci când aduci un om în casă, îl introduci în intimitatea familiei tale, vrei să ai încredere deplină ca să poți să ai un confort. În momentul când am întrebat-o de încărcător, doamna a plecat din casă, a rupt-o la fugă din curte si a plecat! E râsu-plânsu, vorba aia.

S-a mai întâmplat acum mulți ani, când ne-a fost spartă casa. Sunt niște experiențe neplăcute, pentru că se creează un disconfort în casa ta. Ne mutasem de o perioadă scur în casa aia. După acea întâmplare, am instalat un sistem cu o sută de mii de camere, vorba aia. Adică, ne-am blindat, pentru că e o experiență foarte neplăcută!”, ne-a mai spus Cristina Şişcanu.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, vilă de aproape 170.00 de euro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, Petra. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, pe când el prezenta „Acces direct' la Antena 1, iar ea era reporter.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură de luxul unei vile cochete din Otopeni. Investiţia s-a ridicat la 169.000 de euro, ei împărţind casa cu o altă familie. Locuinţa este dotată cu toate utilităţile, însă este situată pe un drum prăfuit, de ţară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
dani otil gabriela prisacariu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png