Ce măsuri a luat Cristina Șișcanu după ce menajera a furat-o ca-n codru

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu a trăit, zilele trecute, momente de groază cu menajera ei! A prins-o la furat, iar aceasta a dat bir cu fugiții în doi timpi și trei mișcări. Vedeta și soțul ei, Mădălin Ionescu, au mai trecut printr-un incident asemănător atunci când s-au mutat în casă nouă. De atunci, s-au blindat de frica hoților!

Cristina Șișcanu și-a prins menajera. de curând, la furat! Femeia obișnuia să subtilizeze din casă obiecte mici și nu era nici pe departe la prima abatere.

A fost un incident neplăcut. Am văzut că-mi lipsește ceva, un încărcător, o banalitate! De aceea mi-am dat seama, pentru că de încărcător ai nevoie tot timpul. Era doamna care ne ajuta la curățenie! De-a lungul timpului, am mai observat că și-a mai însușit niște obiecte, mici ce-i drept. Ca de pildă, monstre de parfum, chestii mici. Dar și le însușea fără să ceară voie.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost prădați de menajeră Sursa: Instagram
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost prădați de menajeră Sursa: Instagram

Odată mi-a adus Mădălin un buchet de flori, și ea zice:<< Doamnă, nu mi le dați mie că trebuie să merg la o nuntă?>>”, a povestit Cristina Şişcanu, toată tărășenia, pentru Click!

“A rupt-o la fugă prin curte!”

Odată prinsă asupra faptului, menajera a dat bir cu fugiții și nu s-a mai întors. Cristina are casa blindată de camere de luat vederi, încă de pe vremea când ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, au fost călcați de hoți. Acum sunt cu ochii în patru.

Atunci când aduci un om în casă, îl introduci în intimitatea familiei tale, vrei să ai încredere deplină ca să poți să ai un confort. În momentul când am întrebat-o de încărcător, doamna a plecat din casă, a rupt-o la fugă din curte si a plecat! E râsu-plânsu, vorba aia.

S-a mai întâmplat acum mulți ani, când ne-a fost spartă casa. Sunt niște experiențe neplăcute, pentru că se creează un disconfort în casa ta. Ne mutasem de o perioadă scur în casa aia. După acea întâmplare, am instalat un sistem cu o sută de mii de camere, vorba aia. Adică, ne-am blindat, pentru că e o experiență foarte neplăcută!”, ne-a mai spus Cristina Şişcanu.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, vilă de aproape 170.00 de euro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, Petra. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, pe când el prezenta „Acces direct' la Antena 1, iar ea era reporter.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură de luxul unei vile cochete din Otopeni. Investiţia s-a ridicat la 169.000 de euro, ei împărţind casa cu o altă familie. Locuinţa este dotată cu toate utilităţile, însă este situată pe un drum prăfuit, de ţară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net