Cristina Șișcanu, secretul căsniciei de durată cu Mădălin Ionescu! „Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate!"

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) au aniversat luna trecută 12 ani de căsnicie. Cu această ocazie, Cristina a spus care este, în opinia sa, secretul unui mariaj reuşit şi trainic.

Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani?". Este o întrebare al cărui răspuns l-a dat Cristina Șișcanu într-un video publicat pe pagina sa de Instagram. A spus că acea chimi puternică de la începutul relaţiei nu s-a pierdut ncii o clipă...

Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp. Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceeiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceeiași direcție, profesional ne susținem reciproc.

Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea. Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt. Nu ne jignim, nu ne rănim!

Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol", a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță de 6 ani, pe Petra, căreia îi place să danseze și să stea în lumina reflectoarelor.

Ea l-a avut invitat în propria ei emisiune, la podcastul După faptă și răsplată", de la Metropola TV, chiar pe soțul ei, Mădălin Ionescu, căruia nu i-a spus ce întrebări i-a pregătit așa că suspansul a fost la cote maxime!

A povestit că are probleme cu acneea

Soția omului de televiziune este din ce în ce mai implicată în online și postează adesea diverse clipuri video realizate cu ea, pe diverse teme. Acum câteva zile, Șișcanu le povestea internauților că are probleme cu acneea. 

De vreo 6 luni mă confrunt cu acneea. Sunt sub tratament  de câteva  săptămâni. Acum am ieșit de la tratament. Așa îmi arată fața fără machiaj. Am mai avut probleme în adolescență, apoi în perioada în care alăptam și acum iarăși. De câteva săptămâni bune am început tratamentul cu doamna doctor Amalia Anghel, am fost și astăzi.

Fața mea nu are nimic pe ea acum. Vreau să vă spun că acneea nu mai erupe însă au rămas semnele la care va trebui să lucrăm la un moment dat. Am făcut un tratament, oxigenare. Este o problemă cu acneea... Nu știu care exact ce și cum, pot fi diverși factori, alimentație, stres nesomn, predispoziție poate e ceva, hormonal, genetic...

Oricum, în ultimele săptămâni nu prea am mâncat zahăr aproape deloc, carbohidrați foarte puțini și din aceia sănătoși. Am și slăbit două kilograme, e bine! Cumva și cu tratamentul prescris de doamna doctor, s-a liniștit fața", a mai povestit Cristina Șișcanu.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net