Ce ce propunere l-a luat prin surprindere Cristina Șișcanu pe soțul ei, Mădălin Ionescu, în vacanța din Grecia! „A, tu nu?”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu (38 de ani) a avut o vară plină de plimbări. Ea și soțul ei, Mădălin Ionescu (52 de ani) au decis să plece cu mașina prin Europa.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu o țin numai într-o vacanță!

Au fost în Austria, în Italia, iar acum sunt în Grecia, la plajă, împreună cu fiica lor, Petra (6 ani) și cu Filip (19 ani), băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.  Pentru că se simt tare bine în Grecia, Cristinei Șișcanu i-a venit ideea ca ea și soțul ei să își reînnoiască jurămintele acolo, ei fiind acum în Kassandra, la Sani Resort, amândoi soți Ionescu ținându-și urmăritorii la curent cu tot ceea ce fac în vacanțele lor.

Am venit să admirăm apusul aici! Vreau să ne reînnoim jurămintele aici, la turn, baby! A, tu nu? Oare ne lasă? Trebuie să venim să vorbim aici la primărie!”, a spus dintr-o dată Cristina Șișcanu, atunci când a văzut peisajul superb, alături de familia ei.

Parcă sunteți de aici… cum să nu! Sunt convins că se oficiază genul ăsta de eveniment!”, a aprobat-o, la rândul său, Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu are o soție cochetă, care se mentinte în tendințe și arată mereu ca scoasă din reviste. Cristina Șișcanu a făcut mai multe live-uri de pe plaja din Grecia și le-a povestit tuturor pe unde s-au plimbat și cam cât au cheltuit în aceste vacanțe de vară. Ea a plecat de acasă cu o adevărată colecție de costume de baie pe care și le-a afișat nestingherită la plajă, chiar dacă nu este superfit și își acceptă micile defecte.

Mănâncă ieftin și bun pe plajă

Într-unul din live-urile pe care le-a făcut de pe plajă din Grecia, Șișcanu a fost de părere că vacanțele în care a ales să plece anul acesta cu familia au fost mai bune la preț decât dacă s-ar fi dus undeva prin România. Soția lui Mădălin Ionescu a dat mai multe exemple de prețuri din excursiile în care au fost, ultimul dintre acestea fiind: „Un prânz cu doar 15 euro pentru trei persoane…în Grecia! Este 5 euro un gyros, aici, la o tavernă foarte aproape de plajă asta superbă!”, au adăugat vedetele.

Dacă e să vorbim despre costuri, jumătate din banii pe care i-am cheltuit în vacanțe, îi cheltuiam acasă. Practic ne-a costat dublu această perioadă de trai prin diverse destinații.La anul am decis să bifăm din nou aceste destinații dar să mai accesăm și altele.Și locații din zonă pentru că Italia este o comoară și ai de exploatat mereu, trebuie să le bifăm! În Austria la fel, iar Grecia este superbă! Apele din Grecia în Europa nu știu unde le găsești doar în Sardinia… Eu mă duc în locuri sigure pe care le știu. În Spania nu am ajuns niciodată până acum… Mai avem 3 zile de stat aici și gata cu vacanța pe vara asta… Am o firmă prin care derulez diverse activități în zona asta de campanii marketing online pentru diverși clienți și nu numai, producție video și așa mai departe. Vom reveni la proiectele noastre TV, emisiunea mea de la Metropola TV se bucură de succes și asta spun cifrele…Dacă ar fi după noi am călători tot timpul. Mie mi-ar plăcea ca jumătate din an să fiu numai în călătorii”, a ținut să precizeze Cristina Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net