S-a căsătorit cu 10 femei în același timp! Emmanuel Lustin spune că le iubește pe toate la fel

Influencerul newyorkez Emmanuel Lustin, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu zece femei în timpul unei ceremonii pe plajă, zilele trecute. El susține că mariajul său cuprinde „mai multe limbi, mai multe personalități, mai multe frumuseți, dar singurul lucru pe care îl împărtășim cu toții este dragostea și energia pozitivă”.

Emmanuel Lustin, alături de cele 10 soții ale sale
Emmanuel Lustin, alături de cele 10 partenere de viață (Foto: captură Tik Tok)

Emmanuel Lustin: „Femeile sunt pe primul loc”

Nu este clar unde a avut loc nunta cu 11 persoane, dar nu va fi recunoscută în New York, acolo unde locuiesc Emmanule Lustin și partenerele lui de viață. Poligamia (căsătoria cu mai multe persoane) este în prezent ilegală în toate cele 50 de state americane.

La nuntă, miresele au purtat lenjerie intimă albă, în loc de tradiționalele rochii. Au avut, însă, buchete de flori și a fust sărutate, pe rând, de mire. „Azi m-am însurat cu cele 10 soții ale mele”, a anunțat Emmanuel Lustin, pe 31 iulie, spre uimirea fanilor săi. Bărbatul, de profesie maseur, este celebru pe platformele sociale Tik Tok și Instagram, dar are și OnlyFans, acolo unde publică videoclipuri pentru adulți alături de partenerele lui de viață.

„Eu am făcut totul pentru femei! Încerc să le arăt ceea ce merită. Asta merită femeile de la bărbați, de la oricine, să fie răsfățate, să primească flori, să râdă și să fie satisfăcute în dormitor. Ele sunt pe primul loc!”, a explicat Emmanuel Lustin, pentru New York Post.

De la nuntă, americanul a publicat mai multe videoclipuri cu soțiile sale în timp ce le făcea masaj sau mergea la întâlnire cu ele. Mulți bărbați l-au lăudat pentru gestul său și i-au spus că îl invidiază. „Este un tip grozav. Are soții din toate aromele acum”, a scris un fan, pe Tik Tok. „Mi se pare o nebunie ce a făcut el! Eu abia mă descurc cu una, iar el are zece!”, a comentat un alt bărbat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net