Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, ţinută de infarct la un eveniment monden!

#Exclusiv Click!

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a transformat într-o veritabilă bombă sexy după divorțul de fostul prezentator tv. Mihaela, pur și simplu, a înflorit și, la 47 de ani, nu ezită să-și arate trupul bine tonifiat, nu doar pe rețelele de socializare, unde pozează cât se poate de provocator. Femeia a făcut furori, zilele trecute, la ultimul eveniment monden, unde a afișat o ținută cât se poate de sumară, cu pătrățele de pe abdomen la vedere!

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, este una dintre femeile pe care divorțul le-a schimbat total. Pe vremea când era cu fostul prezentator tv, Mihaela își vedea de familie, nu ieșea deloc în evidență și îmbrăca numai ținute cât se poate de decente.

Despățirea de Mădălin Ionescu a transformat-o, însă, într-o bombă sexy! Deși încă mai face pe timida și evită să vorbească în fața camerelor de luat vederi, Mihaela apare, mai nou, pe la evenimentele mondene cu o atitudine foarte îndrăzneață, cel puțin din punct de vedere vestimentar.

Joi 30 martie, aceasta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, atunci când și-a făcut apariția la o lansare într-un mall bucureștean, într-o ținută cât se poate de sumară și colorată țipător.

Mihaela Coșerariu e dezinhibată! Pozează topless pe rețelele de socializare! 

Mihaela a venit îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți de blugi, care-i lăsau la vedere picioarele musculoase, și un top de culoare verde brotăcel, cu breteluțe și cu vedere la abdomenul cu pătrățele. La spatele blugilor, care țipau pe formele ei, a accesorizat și un voal colorat țipător, în verde și galben neon. 

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, pozează foarte des, de altfel, în ipostaze de-a dreptul provocatoare și cât se poate de incitante, și nu se ferește să le expună pe rețelele de socializare. La un moment dat, Mihaela s-a fotografiat inclusiv topless sau în costume de baie minuscule.

Bruneta are, însă, un corp tonifiat, face mult sport și este foarte mândră de modul în care arată la 47 de ani.

S-a recăsătorit la 11 ani de la divorț!

Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața după divorțul de Mădălin Ionescu. Ea s-a căsătorit, anul trecut, cu Cătălin Șerbănescu. Evenimentul a avut loc în Veneția de Sus, un sat în comuna Părău din județul Brașov.

Mădălin Ionescu și Mihaela au divorțat în primăvara lui 2011, după 14 ani de mariaj, cei doi copii ai lor, Ștefania și Filip, ajungând în grija tatălui și a actualei lui soții, Cristina Șișcanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net