De câte ori fac sex pe săptămână Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Prezentatorul a spus fără rușine: „De minim...”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au grijă de copii și reușesc cu ușurință să facă față provocărilor zilnice, având grijă să rezerve timp de calitate pentru ei. Totuși, cât de des fac amor cei doi? Răspunsul a venit chiar din partea prezentatorului, care nu a ezitat să răspundă. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Colaj Click!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Colaj Click!

Cristina Șișcanu și-a surprins soțul într-o manieră destul de „intimă”. A dat buzna peste el în baie, în timp ce era acoperit doar cu un prosop de la brâu în jos, pentru a-i adresa următoarea întrebare: cât de des ar trebui să facă amor cuplurile? 

Mădălin Ionescu: „Pot și de mai multe ori”

Secretul pentru menținerea pasiunii în cuplu, printre multe altele, se numără și sexul, despre care specialiștii susțin că nu ar trebui să lipsească.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au grijă să își rezerve timp și pentru ei și să se bucure de iubirea pe care și-o poartă.

Recent, prezentatorul de televiziune a dezvăluit cât de des ar trebui cuplurile să se iubească:

Cristina Șișcanu: Am și eu o întrebare: de câte ori trebuie să se iubească un cuplu, pe săptămână? Minim.

Mădălin Ionescu: De câte ori să facă dragoste, în sensul să se iubească? Hai să zicem în minim două zile pe săptămână. Minim de două ori pe săptămână. Bine, pot să facă și de mai multe ori”, a fost răspunsul prezentatorului.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând casa 

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Cristina Șișcanu își anunța fanii că ea și soțul ei au luat decizia de a-și vinde casa, pentru a se muta într-o alta mult mai spațioasă. 

„Vreau să fac un anunț important și anume că ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una în care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta este destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Nu e un proces așa tocmai simplu sau poate fi simplu, mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu e așa complicată”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net