Cristina Șișcanu, „bântuită” de gânduri. Ce o neliniștește teribil pe soția lui Mădălin Ionescu: „Mă preocupă obsesiv”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu a vorbit fanilor de pe rețelele de socializare despre un subiect neașteptat! Soția lui Mădălin Ionescu s-a simțit melancolică după cei 12 ani petrecuți alături de sufletul ei pereche, așa că a vorbit despre trecerea anilor.

Cristina Șișcanu a făcut declarații surprinzătoare
Cristina Șișcanu a făcut declarații surprinzătoare

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a vorbit despre un subiect melancolic, într-o postare din mediul online. Vedeta de aproape 39 de ani a vorbit despre sentimentele dificile provocate de trecerea timpului, cât și de ritmul de viață pe care îl adoptăm cu toții, aproape din instinct. Cristina Șișcanu a recunoscut că se simte speriată de apropierea zilei ei de naștere și de îmlăinirea a 39 de ani.

„Vă mărturisesc că, de ceva timp, mă preocupă, obsesiv chiar, o idee, o situație. Și anume trecerea ireversibilă a timpului”, a spus vedeta, într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare. Aceasta a continuat să vorbească despre acest subiect mai pe larg.

„Trist! Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta. Da, deocamdată nu a fost inventat elixirul tinereții sau vieții fără sfârșit și asta mi se pare cea mai mare problemă a ființei umane. Că în rest zicem că există șanse de rezolvare pentru diverse probleme. Dar trecerea timpului nu poate fi rezolvată deocamdată. Nu cred că mai apucăm noi să trăim momentul când știința va progresa atât de mult încât să rezolve și această situație”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu vorbește despre sentimentele provocate de trecerea anilor

Vedeta a mai vorbit și despre stresul și ritmul rapid de viață în care cădem cu toții, practic fără voia noastră. „Și inconștient vrem să facem foarte multe lucruri, să nu pierdem timpul, să construim, să și trăim, să ne și bucurăm, dar să fim și activi. Să reușim să facem de toate”, a mai spus în aceeași postare Cristina Șișcanu.

Acestea nu au fost singurele declarații surprinzătoare făcute de vedetă! Recent, ea mai abordat un subiect interesant, spunând că în momentul în care nu se mai simte bine într-o relație, alege să plece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net