Mădălin Ionescu s-a filmat gol în duș! Soțul Cristinei Șișcanu a uimit: „Cu cultura nu faci vizualizări”

Ultima actualizare:

Celebrul prezentator TV, Mădălin Ionescu, a fost, de curând, protagonistul unui „incident” mai puțin obișnuită. Unii fani l-au felicitat, alții l-au criticat.

Mădălin Ionescu s-a filmat gol în duș / foto: arhivă personală
Mădălin Ionescu s-a filmat gol în duș / foto: arhivă personală

Cu ajutorul postării buclucașe, Madălin Ionescu și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu un subiect delicat. Mai precis, moderatorul TV a mărturisit că observă din ce în ce mai rar oameni care își doresc cu adevărat să citească cărți.

„Speriat” de acest fenomen, Mădălin Ionescu a anunțat că va face live din duș dacă va aduna un număr mare de vizualizări, astfel încât postarea sa să ajungă la cât mai mulți oameni.

Din duș, Mădălin Ionescu a prezentat mai multe cărți, în timp ce se afla în duș și a atins un număr impresionant de vizualizări, jurnalistul a făcut live-ul mult promis din duș.

Deși a fost criticat, Mădălin Ionescu a mărturisit că nu regretă absolut deloc, mai ales că prin acest mod o mulțime de internauți au aflat despre lecturile care i-au marcat viața într-un fel sau altul.

„O strategie de marketing”

Ba mai mult, prezentatorul TV a vrut să sublinieze încă o dată faptul că a fost „o strategie de marketing” care s-a dovedit a fi un real succes și, de asemenea, le-a mulțumit tuturor urmăritorilor săi care au apreciat gestul, dar și curajul de care a dat dovadă.

În timpul live-ului de sub duș, Mădălin Ionescu a purtat șort de baie, nefiind vorba de nimic indecent. „Știu că atunci când vorbești despre cultură…e greu să faci vizualizări. Eu am riscat, pentru că îmi plac provocările. Așa că am 'îndrăznit' să fac o postare despre cărți. Și nu orice fel de cărti, cele pe care le consider determinante, importante pentru conturararea unei personalități puternice.

Pe mine m-au ajutat, format și marcat. Și pentru că știam că e greu să stârnești interesul în online doar cu niște cărți, am lansat o provocare: dacă video-ul meu despre cărți avea să atingă un număr impresionant de vizualizări, voi face un live din duș. Și, ce credeți, neașteptat…am făcut aproape 30.000 de views.

Așadar, la duș cu mine, că doar sunt om de cuvânt. Prin urmare, pentru cei care nu știu toată istoria, nu, nu a înnebunit Mădălin Ionescu, ci doar și-a ținut o promisiune făcută. Până la urmă, scopul în acest caz scuză mijloacele! Așa mulți internauti au aflat despre aceste cărți minunate! Le mulțumesc celor care au apreciat maniera mea de marketing!”, a declarat Mădălin Ionescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net