Cristina Șișcanu a împlinit 39 de ani! Cum a fost sărbătorită de soțul ei, Mădălin Ionescu! „De aici a pornit totul”

Cristina  Șișcanu a împlinit 39 de ani pe data de 3 noiembrie iar aniversarea a prins-o în vacanță, ea și familia ei fiind plecați din țară, în Austria, la Viena, și în Ungaria, la Budapesta.

Cina aniversară a avut loc în cea mai elegantă cafenea de la Budapesta, New York Cafe.  Mădălin Ionescu (53 de ani) știe exact cum trebuie să își răsfețe partenera de viață așa că a surprins-o pe soția sa cu multe cadouri, plimbări și vorbe romantice. A fost o vacanță în 3, alături de fiica lor, Petra (6 ani).

Noi și Dumnezeu știm asta

Acum 13 ani și un pic am invitat-o pe Cristina  la Viena. Eram de 6 zile împreună. Fix. În orașul Împărătesei Maria Theresa povestea noastră a devenit un iureș mediatic... Țin minte că ne-am deplasat la Schonbrunn (ca și astăzi), dar ne sunau telefoanele întruna și nu ne-am putut bucura de măreția locului... De aici a pornit totul. Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor, fapt fără precedent. O nebunie care nu a avut niciun fundament de tip tabloid. Era „doar” o poveste de iubire...adevărată, nefardată, sinceră și smerită, fără nimic reprobabil... Noi și Dumnezeu știm asta. Ne-a fost și ne este de ajuns. La mulți ani, baby! Te iubesc enorm!”, a fost mesajul transmis de Mădălin Ionescu pentru soția sa, Cristina  Șișcanu, la împlinirea vârstei de 39 de ani.

Mădălin Ionescu demonstrează de câte ori are ocazia că este un romantic incurabil și extrem de îndrăgostit de frumoasa lui soție, Cristina  Șișcanu, căreia îi face toate poftele. Înainte de plecarea din Budapesta, jurnalistul a complotat cu recepția de la hotel pentru a-i pregăti iubitei sale soții o surpriză în camera de hotel.

Spre surprinderea soției care se așteapta să ajungă la Arad în seara asta, am aranjat cu cei de la hotel să aducă în cameră ceea ce le-am solicitat pentru Cristina și au fost foarte drăguți, au dus tot aportul posibil iar camera arată într-un anumit fel. Cristina a fost reținută de doamna de la recepție sub un pretext oarecare și acum  a ajuns aici”, a povestit Mădălin Ionescu, care i-a pregătit șampanie, trandafiri albi și tort în camera de hotel, iar soția sa a fost vizibil impresionată.

Cei doi au o familie frumoasă, formează un cuplu solid și nu apleacă urechea la gura lumii sau la comentariile răutăcioase pe care le mai primesc uneori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net