Cristina Șișcanu, pregătită să ia o decizie radicală. Vor să-și ia copiii și să plece din România: „Ne pregătim, și moral, și material”

Una dintre cele mai mari dorințe a cât mai multor români este să părăsească țara în care își duc, pe zi ce trece, cu greu traiul. Nu doar oamenii simpli, care nu-și expun viața în lumina reflectoarelor aleg să facă acest pas, ci și din ce în ce mai multe vedete din showbiz-ul autohton. Cristina Șișcanu și-a surprins fanii cu cea mai recentă dezvăluire pe care a făcut-o, referitor la opțiunea de a părăsi România. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Colaj Click!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Colaj Click!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează una dintre cele mai frumoase și mai unite familii. Cei doi prezentatori își cresc împreună copiii și luptă pentru un viitor mai bun, chiar dacă acest lucru presupune mutarea într-o altă țară europeană. 

Cristina Șișcanu: „Am început și eu să îmi doresc lucrul ăsta” 

Despre soția lui Mădălin Ionescu cunoaștem deja faptul că este o persoană deschisă, sinceră cu publicul ei, motiv pentru care a decis să împărtășească informații personale. În urmă cu ceva timp, ea și Mădălin erau mai mult decât deciși să părăsească România, din mai multe motive, în special pentru a-l crește mai ușor pe Filip, băiatul prezentatorului dintr-o altă căsnicie, care se confruntă cu câteva probleme de sănătate. 

„O să vă fac o mărturisire. De fapt, v-am mai spus lucrul ăsta, dar chiar serios aveam în plan în viitorul relativ apropiat, sau mă rog, ăsta era țelul nostru, ca familie: la un moment dat să ne mutăm din România, undeva într-o țară din Europa. 

Încă nu decisesem clar, aveam niște preferințe, mai ales soțul își dorea acest lucru, spunea că pentru copiii noștri, în special pentru Petra și pentru Filip, ar fi mult mai bine așa. 

Ușor, ușor, am început și eu să îmi doresc lucrul ăsta. Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip, pentru că în România nu există absolut nimic care să le facă viața mai ușoară persoanelor speciale și, evident, și pentru Petra. 

Am înțeles lucrurile astea și cumva a început să îmi placă ideea, și chiar să visez la ea, și cumva să ne pregătim și moral, și material, și din toate punctele de vedere.”, a fost mesajul trimis de Cristina Șișcanu, în social media.

Dezastrele din lume i-au făcut să-și reconsidere ideea 

Deși Cristina Șișcanu părea încântată pe zi ce trece de ideea de a începe un nou capitol, într-o altă țară, visul i-a fost spulberat de adevărul zilelor noastre. Toate evenimentele tragice de care omenirea are parte au fost un motiv destul de întemeiat încât să-i facă să-și regândească alegerea. 

„Însă, având în vedere ce se întâmplă în Europa cu aceste atentate și atâta insecuritate, acest lucru nu știu dacă mai poate fi luat în calcul.

Realizez faptul că până acum câțiva ani am trăit o perioadă superbă. Absolut superbă. Adică generația mea, generația noastră a avut acest privilegiu, ca din anii 90 încoace să trăim frumos. Din păcate, nu știu ce ne așteaptă.”, a mai spus prezentatoarea de televiziune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net