Cât au plătit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, la „împinge tava”. Atât au scos din buzunar pentru o masă de 2 persoane

De-a lungul întregii veri am auzit despre situații în care turiștii au fost nevoiți să plătească sume uluitoare la restaurante, deși comandaseră preparate complet banale! Ei bine, acum deja am intrat în luna noiembrie, iar situația prețurilor pare să rămână la fel de halucinantă precum era în urmă cu câteva luni! Iar până și Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost nevoiți să plătească o notă de plată halucinantă, recent!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plătit o sumă uluitoare la un restaurant „împinge tava”
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plătit o sumă uluitoare la un restaurant „împinge tava”

De-a lungul acestei veri am auzit, cu siguranță, despre situații în care turiștii au fost nevoiți să plătească sume uriașe la restaurante, deși comandaseră preparate complet banale!

Ei bine, acum deja am intrat în luna noiembrie, așa că nu mai există scuza sezonului esittval, însă situația prețurilor pare să rămână la fel de halucinantă precum era în urmă cu doar câteva luni! Iar până și Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost nevoiți să plătească o notă de plată halucinantă, recent!

Mai precis, aceștia se aflau în Germania, când au decis să mănânce ceva la un restaurant banal, de tip „împinge tava”. Se pare că acest restaurant se afla într-o stație Peco, însă prețul final a fost mai asemănător cu cel de la un local de lux! Mai precis, pentru un meniu banal, cei doi au fost nevoiți să scoată din buzunar 31,45 euro, adică undeva în jur de 156 de lei.

Suma incredibilă plătită de Mădălin Ionescu la un restaurant „împinge tava”

Mâncarea comandată de cei doi / foto: Facebook
Mâncarea comandată de cei doi / foto: Facebook

Iar cei doi nu au comandat un adevărat festin, ci doar câteva preparate complet banale! Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au luat cartofi prăjiți, un cârnat, o chiftea, cât și două băuturi, pentru care li s-a cerut să plătească o sumă incredibilă.

„Deci, dragii mei, suntem la o stație Peco care are un mini restaurant, la împinge tava. Și am luat mâncare de aici. Și vreau să vă spun că toate astea au costat 31,45 de euro”, a scris Cristina Șișcanu pe contul ei de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cladire masonica
image
image
image
image
image
image
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
FotoJet (35) jpg
banner cristian țânțăreanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net