Ce să pui în găluște, ca să nu se rupă în oală. Ingredientul secret care le tine pufoase și întregi

Ultima actualizare:

Preparatele din țara noastră sunt apreciate de-a lungul întregii lumi, iar turiștii care vin în România mereu vorbesc cu drag despre bucătăria pe care o descoperă în aceste meleaguri. Ei bine, printre cele mai iubite preparate din România sunt găluștele, care, deși pare a fi o rețetă simplă, sunt mult mai greu de preparat decât am bănui! Ei bine, există un truc ingenios care ne va ajuta mereu să facem găluștele perfecte!

Rețeta perfectă pentru găluște / foto: Shutterstock
Rețeta perfectă pentru găluște / foto: Shutterstock

După cum poate că deja am observat, preparatele din țara noastră sunt foarte apreciate de-a lungul întegii lumi, iar turiștii care vin în România mereu vorbesc cu drag despre bucătăria pe care o descoperă în aceste meleaguri.

Ei bine, printre cele mai iubite preparate din România sunt găluștele, care, deși pare a fi o rețetă simplă, sunt mult mai greu de preparat decât am bănui! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la shtiu.ro, se pare că există un truc ingenios care ne va ajuta mereu să facem găluștele perfecte!

Ei bine, dacă vrem să pregătim 3 porții de găluște, vom avea nevoie de doar un singur ou, 2 linguri de ulei, 3 linguri de griș, cât și puțină sare. Deși pare o rețetă extrem de simplă, găluștele sunt mult mai greu de pregătit decât pare la prima vedere! Chiar dacă nu ar trebui să petrecem mai mult de 35 de minute în bucătărie, atunci când preăgtim acest preparat, el ne poate provoca unele bătăi de cap!

Trucul ingenios pentru găluștele perfecte

Pentru a prepara găluștele perfecte, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să separăm albușul de gălbenuș, care se va amesteca, apoi, cu sare! Apoi, trebuie să batem albușul până când devine o spumă, după care îl turnăm peste gălbenuș, alături de puțin ulei. Pe măsură ce amestecăm ingredientele, trebuie adăugat și grișul, până când totul devine omogen!

Apoi, lăsați grișul să se „odihnească” vreme de 15 minute, până când se umflă. Apoi, trebuie doar să folosiți 2 linguri pentru a tăia găluștele, iar mărimea precisă a acestora poate depinde de gustul fiecăruia dintre noi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
piept de pui jpeg
chiriac similea dauer jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net