Ce se întâmplă dacă îți dai cu scorțișoară pe frunte. După ce vei face asta, vei avea portofelul mereu plin

Poate că deja am sesizat că tot mai mulți dintre prietenii noștri devin din ce în ce mai fascinați de diferite tradiții și obiceiuri care ne promit că ne vor aduce norocul și prosperitatea în viață. Iar dintre toate aceste tradiții, probabil că cea mai populară în țara noastră este Feng Shui! Ei bine, potrivit celor care studiază aceste vechi obiceiuri chinezești, se pare că putem folosi scorțișoara într-un mod inedit, pentru a atrage norocul în viața noastră!

Scorțișoara poate avea un efect benefic în Feng Shui / foto: Shutterstock
Scorțișoara poate avea un efect benefic în Feng Shui / foto: Shutterstock

Poate că deja am sesizat că un număr tot mai mare dintre prietenii noștri devin tot mai fascinați de diferite tradiții și obiceiuri care ne promit că ne vor aduce, destul de repede, norocul și prosperitatea în viață!

Iar dintre toate aceste tradiții, probabil că cea mai populară în țara noastră este Feng Shui! Ei bine, potrivit celor care studiază această antică tradiție din China, se pare că putem folosi scorțișoara într-un mod inedit, pentru a atrage norocul în viața noastră!

Mai precis, tot ce trebuie să facem este să ne punem acest condiment pe frunte! Deși cu siguranță ni se va părea bizar să auzim această sugestie, se pare că specialiștii în tradițiile Feng Shui ne spun că acest ritual poate avea nenumărate efecte benefice asupra vieții noastre, dacă îl efectuăm așa cum trebuie!

De ce trebuie să ne punem scorțișoară pe frunte

Se pare că acest ritual are ca scop echilibrarea energiei noastre cu cea a mediului înconjurător, iar cum în tradiția Feng Shui absolut totul are o anumită semnificație, chiar și scorțișoara ne poate fi de ajutor, dacă știm cum să o folosim! Se pare că, cel puțin potrivit acestor obiceiuri, îndrăgitul condiment nu ne aduce doar mâncăruri mult mai savuroase, ci și noroc și prosperitate în viață.

Mai mult ca sigur că deja am întâlnit nenumărați români care folosesc principiile Feng Shui în viața lor de zi cu zi, iar atunci când trebuie să își amenajeze casele, se folosesc de această antică tradiție din China.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net