Veste bună pentru toți românii! Impozitele scad cu 50%!

În contextul unei economii care pare să fie din ce în ce mai greu de navigat de către românii de rând, avem, în sfârșit, o veste bună! Mai precis, unii proprietari de apartamente din țara noastră vor avea o reducere a impozitului cu tocmai 50%! Primarul Olguța Vasilescu a vorbit pe larg despre acest subiect.

Unii proprietari vor plăti impozite mai mici
Unii proprietari vor plăti impozite mai mici

Cu toții putem sesiza că economia țării noastre pare să fie din ce în ce mai greu de navigat, cel puțin de către noi, românii de rând. Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, avem, în sfârșit, o veste bună! Mai precis, unii proprietari de apartamente din țara noastră vor avea o reducere a impozitului cu tocmai 50%! Primarul Olguța Vasilescu a vorbit pe larg despre acest subiect.

Mai precis, începând cu anul 2024, unii proprietari din Craiova vor plăti cu 50% mai puțin la impozit! Este vorba despre cei care au refăcut fațadele blocurilor în care locuiesc! Primarul orașului, Olguța Vasilescu, a confirmat faptul că proprietarii care au îndeplinit această cerință pot solicita o reducere cu 50% a impozitului, de la Direcția de Taxe și Impozite. Această reducere va rămâne în efect pentru următorii 3 ani!

Proprietarii care plătesc mai puțin la impozit

Potrivit Olguței Vasilescu, primii proprietari care vor începe să beneficieze de aceste reduceri, începând cu 2024, sunt cei din cartierul craiovean Valea Roșie, care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3.

„Reamintesc tuturor craiovenilor că le revine obligația întreținerii fațadelor imobilelor, iar dacă nu o fac sunt pasibili de amenzi.

În cazul în care și-au refăcut fațadele, ei pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Felicitări pentru proprietarii care au înțeles necesitatea reparării fațadei chiar dacă nu au agreat să intre în programul de finanțare a reabilitării termice pe fonduri europene și pentru președinta Asociației, doamna Maria Stan!”, a declarat Primarul Olguța Vasilescu, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net