Cristina Șișcanu a jignit o femeie, după ce aceasta i-a reproșat că fiica vedetei, Petra, face lucruri nepotrivite pentru vârsta ei: „Aveți sprâncenele ca două lipitori”

Petra, fiica pe care o au împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu începe să devină deja o adevărată domnișoară. La vârsta de doar 6 ani, Petra a descoperit plăcerea de a studia moda și a se afișa ca atare, astfel că deja a postat pe rețelele de socializare un clip video în care prezintă ținuta în care este îmbrăcată. 

Cristina Șișcanu și familia ei / foto: Social media
Cristina Șișcanu și familia ei / foto: Social media

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Împreună o cresc pe Petra, dar și pe cei doi copii ai prezentatorului dintr-o altă relație, Ștefania și Filip. 

Cristina Șișcanu, criticată pentru cum își expune fata

„Bună, dragilor! Astăzi merg la un restaurant în care o să fie mai mulți prieteni. Și astăzi vă arăt o ținută nouă”, a spus Petra, la începutul clipului video în care își prezenta ținuta, iar de aici și până la o adevărată revoltă în mediul online nu a mai fost decât un pas. 

„Da, sunt de 20 de ani dacă vreți să știți în Bruxelles. Dar numai în România noastră e atât vedetism. Și vă minunați că fetele din ziua de azi sunt un dezastru, dar voi le faceți așa”, a fost comentariul care a înfuriat-o pe Cristina Șișcanu. 

Vedeta a avut și ea ceva de spus celor care au lăsat astfel de comentarii la postarea de pe Instagram a fiicei sale: „M-am uitat la poza dumneavoastră. Aveți sprâncenele ca două lipitori. Bunul gust se educă de la cea mai fragedă vârstă. La dumneavoastră nu s-a întâmplat asta. Nu v-a cerut nimeni părerea cum să îmi educ eu copiii!”, a răspuns soția lui Mădălin Ionescu. 

Cristina Șișcanu, discuție aprinsă cu o internaută pe Instagram
Cristina Șișcanu, discuție aprinsă cu o internaută pe Instagram

„Ce tare ești în gură, draga mea. Poate când vei avea vârsta mea o vei face și tu. Ooo, am uitat că tu ai fost la Bravo, ai stil! Eu am vrut să vă dau un sfat, dacă tot vă expuneți copiii în asemenea stil, cucoană”, a mai scris internauta. 

Reacția internautei la adresa Cristinei
Reacția internautei la adresa Cristinei
image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net