Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, probleme în relația de cuplu? „E îngrijorător ce se întâmplă”

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de 12 ani și trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Însă, ca în fiecare căsnicie, cei doi mai întâmpină și probleme. Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a mărturisit că abia vorbesc unul cu celălalt și nu dorm împreună.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, probleme în relația de cuplu? / Foto: Arhiva Click!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, probleme în relația de cuplu? / Foto: Arhiva Click!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt genul de cuplu care a demonstrat de-a lungul timpului că poate face față la orice provocare. Sunt alături unul de altul și reușesc să păstreze flacăra dragostei vie. Doar că, se pare că cei doi mai întâmpină și mici probleme.

„Ce credeți, sunt un pic supărată. Tu realizezi de când noi nu am mai apucat să stăm așa împreună? Uite, cum stăm noi acum pe canapea, noi nu am mai stat. «Cum? Aseară ți-am făcut masaj. Ai cerut să îți fac masaj la tălpi și ai adormit» (i-a răspuns soțul ei, Mădălin Ionescu). Păi și cât a durat până am adormit? 1 minut. Asta zic, să stăm așa, să interacționăm și noi. (...)

Duc copiii la școală, după îi fac micul-dejun lui Filip și îl pregătesc pentru o nouă zi și tot așa. Nu ne întâlnim, asta e, de fapt, ideea. Nu ne întâlnim. Noi nu ne mai întâlnim. Dacă noaptea eu fac un efort deosebit ca să te aștept pe tine să vii de la emisiune, și ca să îți termini treaba cu cățeii, ca să pot să stau 5 minute. Și adormi imediat, adică nici nu apuc să schimb 2 vorbe. (...)

Cristina Șișcanu: „Nu dormim împreună. Doar în zilele în care ...”

A, și încă ceva. Nu dormim împreună. Doar în zilele în care copiii dorm la bunici. Filip vrea să doarmă cu Mădălin și atunci eu dorm cu Petra. Da ea nu are o problemă dacă ar dormi singură, pentru că în vacanțe peste tot a dormit singură. Deci, mai mult mie îmi place să dorm cu ea, tot lungesc această stare, că știu că nu va mai dura prea mult.  (...) În weekend, și noi ca niște părinți care au conștiință, vrem să petrecem timpul, dar chiar ne place să ne petrecem timp cu copiii noștri. Și nu ne facem program separat, dacă ieșim cu prietenii așa, 2 ore seara la o masă.

Chiar sunt curioasă, urmăritorii mei, prietenii mei, ce părere au și cum procedează ei. Cum își organizează viața de cuplu finnd și părinți și având responsabilități profesionale. Noi în timpul săptămânii abia ne vorbim”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net