Dezvăluiri din intimitate. Care este cel mai neobișnuit loc unde Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut dragoste: „Jos erau trei mașini”

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au grijă de copii și reușesc cu ușurință să facă față provocărilor zilnice, având grijă să rezerve timp de calitate pentru ei. Au o căsnicie de 12 ani, însă încearcă pe cât de mult pot să păstreze pasiunea de la început. Între cei doi este cu siguranță un foc al dragostei foarte mare, care se exprimă prin gesturi picante! Iată unde au putut cei doi să facă dragoste! 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut dragoste sub ochii paparazzilor
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut dragoste sub ochii paparazzilor

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut dragoste sub ochii paparazzilor

Cristina și Mădălin sunt genul de cuplu care a demonstrat de-a lungul timpului că poate face față la orice provocare. Cei doi și-au fost mereu alături unul altuia și niciodată nu au existat conflicte mediatizate despre ei. Aceștia vorbesc deschis despre relația lor și nu se tem să răspundă la întrebări mai inconfortabile. Chiar și după atâta timp, aceștia reușesc să păstreze flacăra dragostei vie. Într-un interviu pentru Ego.ro, Cristina Șișcanu a dezvăluit că nu trec mai mult de două zile fără a-și acorda atenția necesară unul altuia.

În primul rând, trebuie să pornești cu dreptul. Noi am pornit cu dreptul dintr-o pasiune și o chimie extraordinară, care s-a menținut. Am învățat de la el să nu uităm niciodată unul de celălalt. Chiar dacă este o problemă cu copilul, cu cățelul, cu banii, cu orice, nu contează. Dacă uităm două, trei zile unul de celălalt, mă trage de mânecă.”, a spus Cristina Șișcanu pentru Ego.ro.

Cât despre intimitate, cuplul a discutat mereu fără ocolișuri. Unul dintre locurile unde obișnuiau să facă dragoste a fost chiar la hotel.

„Mai plecam la hotel. Când s-a născut Petra (fiica lor cea mică n.r.), părinții mei ne ajutau cu copiii, era mare nebunie la noi în casă. Nu aveai cum… Și mai plecam la hotel prin apropiere de casă. Nu ne duceam undeva departe pentru că eu și alăptam copilul. ”, a mai spus prezentatoarea.

Totuși, cel mai inedit loc unde au avut parte de momente incendiare a fost chiar sub ochii paparazzilor: „Pe balcon și jos erau trei mașini de paparazzi”, a mai spus Cristina pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net