Cristina Șișcanu, foc și pară după ce o internaută i-a zis că e praf în bucătărie. Ce replică i-a dat soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, a mărturisit de la bun început că nu se consideră o persoană experimentată în arta culinară, precizând faptul că sunt puține momentele în care gătește. Chiar dacă nu se pricepe foarte bine, soția lui Mădălin Ionescu nu se sfiește să împărtășească împreună cu fanii momentele în care experimentează în bucătărie. 

Cristina Șișcanu / foto: Social media
Cristina Șișcanu / foto: Social media

Vedeta a fost certată că nu știe să gătească, după ce a spus inițial că sunt foarte rare aceste momente. Deranjată de un comentariu pe care l-a primit, Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a venit cu un răspuns destul de dur.

„E comodă în ale bucătăriei”

Cristina Șișcanu dă dovadă de transparență și sinceritate cu fanii ei, așa că ori de câte ori gătește ceva are grijă să împărtășească cu ei această experiență.

„Vă pup, dragii mei! Nu vă speriați, nu mă apuc de gătit așa grav, încât să fac lucrul ăsta aici, pe Facebook, zilnic, și să postez foarte multe rețete sau chestii de genul ăsta. Nu în acest moment al vieții mele. Nu. Așa, din când în când, da. Doar că aveam niște brocoli și niște conopidă de vreo două zile, și săracele stăteau acolo și am zis să nu le pierd.”, a spus Cristina Șișcanu în video-ul de pe Facebook, care a adunat destul de multe critici la adresa ei. 

La scurt timp după postarea cu pricina, vedeta a fost scoasă din sărite de o doamnă care nu s-a putut abține de la un comentariu plin de ironie la adresa ei: 

„Offf ,draga mea. Sper că nu ai transpirat de la atâta gătit. Parmezanul este un cașcaval uscat și foarte gras .Este delicios ,el ,în sine. Oricum, mă bucur că încerci, dar nu toate femeile au talentul de bucătărese. Pofta bună!, a scris o internaută.

Offf, draga mea, ce te frământă, că nu înțeleg?, i-a răspuns vedeta. 
Pe mine? Nimic. De ce iei totul în nume de rău? Mă bucur că încerci, dar nu ești făcută pentru așa ceva. De gătit vorbesc. Ai alte calități și nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Oricum, vă doresc o zi frumoasă și toate cele bune”, se mai arată în comentarii. 

Comentariul cu pricina / foto: Facebook
Comentariul cu pricina / foto: Facebook

Comentariile răutăcioase nu s-au terminat aici: 

„Tu ești mare vedetă, cum să gătești? Am văzut emisiuni culinare unde au gătit artiști de mare valoare! Femei frumoase, rafinate, celebre, nu ca tine! Nu ai stil, nu.”;

„Face și ea ce poate că oricum e comodă în ale bucătăriei! Mai face și ea mâncăruri ușoare, simple, că trebuie să posteze!”, se mai arată prin câteva comentarii. 

Totuși, nu putem să negăm faptul că, deși nu este expertă în ale gătitului, vedeta optează pentru mâncăruri sănătoase, lucru care, din fericire, nu a fost trecut cu vederea: 

„Foarte bun și sănătos! Îmi place de tine că ne dai exemple de mâncare sănătoasă, că ești atentă la detalii, ordonată, organizată și curată!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net