Ce se întâmplă după Survivor All Stars între Jador și Cătălin Zmărăndescu! Camerele au surprins totul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jador (28 de ani) și Cătălin Zmărăndescu (51 de ani) se pare că s-au apreciat, de la distanță, în cadrul competiției „Survivor All Stars”, de la PRO TV. Wekeendul trecut simpaticul artist de muzică de petrecere a avut un spectacol la Zaragoza unde a reușit să „ungă” inimile multor români plecați în străinătate de ani de zile la muncă.

 Pentru că Jador are multe piese de suflet, un apropiat al cântărețului a filmat un moment din recitalul său, în care artistul cânta de mama focului pe un scaun, iar lângă el era nimeni altul decât Cătălin Zmărăndescu care era foarte atent la orice mișcare din jurul lui Jador.

„Vă mulțumesc tuturor celor ce ați fost prezenți aseară (sâmbătă - n.r) la restaurantul din Zaragoza. Ați fost minunați!”, a scris Jador în dreptul filmulețului postat pe Facebook

Răspuns rezervat

Contactat de Click!, Cătălin Zmărăndescu a recunoscut că a fost în Spania cu Jador, la concert, însă a fost destul de rezervat în declarații:

„Eu cu Jador suntem ca frații. Pot spune că la Survivor se mai nasc și prietenii frumoase. Nu îl consider pe Jador ca pe fiul meu ci mai bine zis ca pe fratele meu. Nu aș vrea să ofer prea multe detalii de ce am fost atunci cu el, sincer nu îmi mai doresc iar să apar”.

Relație serioasă

După mai multe încercări eșuate în amor, Jador și-a întâlnit liniștea sufletească în brațele Oanei Cojocaru, o tânără care îl adoră, și cu care are planuri serioase de viitor.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească”, spunea recent tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net