Top filme de pe Netflix care se lansează în decembrie! Două din cele mai așteptate producții ale anului te vor cuceri instant

Filmele de pe Netflix care se lansează în decembrie! N-ai voie să le ratezi! Luna aceasta este luna darurilor, așa că și în materie de producții cinematografice se pare că ne așteaptă surprize inedite! Iată cele mai bune filme pe care trebuie neapărat să le vezi: salvează data în calendar!

netflix pixabay png

Top 3 filme de pe Netflix care se lansează în decembrie

Leave the World Behind - 8 decembrie

Sam Esmail adaptează romanul lui Rumaan Alam în exclusivitate pentru Netflix. Această adaptare dramatică pe care Esmail o scrie și o regizează îi va avea în rolurile principale pe Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali și Myha'la.

„O vacanță de familie în Long Island este întreruptă de doi străini care aduc vești despre un atac cibernetic misterios. Pe măsură ce amenințarea devine din ce în ce mai iminentă, ambele familii trebuie să decidă cum să supraviețuiască cel mai bine potențialei crize, în timp ce se luptă cu propriul loc în această lume în colaps.", se arată în sinopsis.

Maestro - 20 decembrie

Unul dintre cele mai mari șanse ale Netflix de a câștiga premiile mari la ediția de anul viitor a premiilor Oscar este noul film al lui Bradley Cooper, Maestro, în care acesta regizează și joacă în rolul lui Leonard Bernstein. Filmul biografic urmărește relația de o viață dintre Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Din distribuția filmului fac parte Carey Mulligan, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman și Josh Hamilton.

Într-un interviu acordat pentru Variety, Bradley Cooper a dezvăluit că inițial, Steven Spielberg a fost desemnat să regizeze un film biografic despre Bernstein și l-a invitat pe Cooper să joace în el. La acea vreme, Cooper tocmai terminase „A Star Is Born” și se afla într-un moment în care era mai interesat de scrierea și regizarea filmelor decât de a juca în proiectele altora, chiar și sub îndrumarea lui Spielberg.

„I-am [spus lui Spielberg]: „Întotdeauna am simțit că aș putea juca rolul unui dirijor, dar pot să cercetez materialul și să văd dacă pot să îl scriu și să îl regizez? M-ați lăsa să fac asta?”. a spus Cooper. „Steven are o mulțime de interese – va alege un singur lucru și toate celelalte lucruri vor fi puse în așteptare. Cred că știa că nu va face acel film pentru o vreme. A fost destul de amabil să mi-l încredințeze mie”. (Spielberg fiind producător al filmului).

Rebel Moon: Part I: A Child of Fire - 22 decembrie

După prăbușirea sa pe o Lună situată în cele mai îndepărtate colțuri ale universului, Kora (interpretată de Sofia Boutella), o străină cu un trecut misterios, începe o nouă viață în mijlocul unei așezări pașnice de fermieri. Însă, rapid, destinul ei devine singura speranță de supraviețuire pentru comunitate atunci când regentul tiranic Balisarius (jucat de Fra Fee) și emisarul său crud, amiralul Noble (interpretat de Ed Skrein), descoperă că fermierii au vândut, fără intenție, recoltele lor către Bloodaxes (interpretate de Cleopatra Coleman și Ray Fisher) - conducătorii unui grup feroce de insurgenți, urmăriți de Planeta-mamă.

Cu misiunea de a găsi luptători dispuși să-și riște viața pentru a apăra locuitorii din Veldt, Kora și Gunnar (jucat de Michiel Huisman), un fermier cu inimă bună, dar naiv în privința realităților războiului, călătoresc prin diferite lumi în căutarea Bloodaxes și adună pe parcurs o mică trupă de războinici uniți de o nevoie comună de răscumpărare: Kai (interpretat de Charlie Hunnam), pilot și pistolar de închiriat; generalul Titus (jucat de Djimon Hounsou), un comandant legendar; Nemesis (interpretată de Doona Bae), o maestră în mânuirea sabiei; Tarak (jucat de Staz Nair), un captiv cu un trecut regal; și Milius (interpretat de E. Duffy), un luptător al rezistenței.

Între timp, în Veldt, Jimmy (cu vocea lui Anthony Hopkins), un vechi protector mecanizat care se ascunde, își descoperă un nou scop. Cu toate acestea, noii revoluționari trebuie să învețe să aibă încredere unii în alții și să lupte ca o forță unită înainte ca armatele Planetei-mamă să vină să-i distrugă pe toți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net