„Squid Game: Provocarea”, probleme la doar câteva zile de la lansare. Doi concurenți vor să dea în judecată Netflix

A fost lansat miercuri, 22 noiembrie, și a ajuns deja pe primul loc în topul celor mai viziualizate seriale de pe Netflix. Și, deși era unul dintre cele mai așteptate producții, fiind o continuare a celui mai popular serial din istoria platformei de streaming, „Squid Game”, doi din cei 456 de jucători care participă cer compensații de la Netflix, pentru leziuni pe care le-ar fi suferit în timpul filmărilor

Doi concurenți din „Squid Game: Provocarea” vor să dea în judecată Netflix / Foto: Arhiva Click!
Doi concurenți din „Squid Game: Provocarea” vor să dea în judecată Netflix / Foto: Arhiva Click!

Netflix a anunțat pe data de 12 iunie anul acesta revenirea celui de-al doilea sezon al celui mai urmărit serial de până acum. „Squid Game: Provocarea” a fost lansat miercuri, 22 noiembrie, pe platforma de streaming. „Squid Game” are la bază ideea unui concurs unde 456 de indivizi, toți având mare nevoie de bani, participă la versiuni mortale ale unor jocuri cunoscute pentru copii, în speranța că vor câștiga și vor lua un premiu uriaș.

Doar că, doi dintre acești peste 400 de concurenți care au ales să participe la continuarea celui mai popular serial din istoria Netflix au avut probleme de sănătate, precum hipotermie și afecțiuni neurologice, și cer compensații de la platforma de streaming.

„Atunci când oferi un premiu mare, întotdeauna va fi clar că ...”

„Concurenții credeau că participă la ceva distractiv și cei răniți nu se așteptau să sufere așa cum au făcut-o. Acum au rămas cu răni, după ce au petrecut mult timp în poziții dureroase și stresante, la temperaturi scăzute. Avem un caz în care cineva se plânge de hipotermie”, a declarat Daniel Slade, directorul executiv al firmei de avocatură Express Solicitors, potrivit publicației BBC.

Express Solicitors a trimis scrisori de notificare către producătorii reality show-ului, susținând că leziunile sunt consecința unor „standarde slabe de sănătate și siguranță pe platoul de filmare”. Concurenții s-ar fi rănit în timpul jocului „Green Light, Red Light”, proba unde trebuie să treacă o linie în timp ce o păpușă de 4 metri cântă și își rotește fața, moment în care trebuie să rămână nemișcați, altfel sunt eliminați.

Potrivit lui Stephen Lambert, directorul executiv al Studio Lambert, cei care au ajuns rapid la linie au avut nevoie de două ore pentru a termina jocul, în timp ce, concurenții mai lenți au terminat în patru sau cinci ore.

De asemenea, acesta susține că producătorii s-au preocupat de bunăstarea jucătorilor în timpul filmărilor: „Da, câteva persoane au fost nemulțumite că au fost eliminate și că a fost o experiență friguroasă și destul de lungă (...) Atunci când oferi un premiu mare, întotdeauna va fi clar că va fi o emisiune dificilă la care să participi”.

„Squid Game: Provocarea”, locul 1 în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix

După succesul pe care l-a avut cu primul sezon din „Squid Game”, „Squid Game: Provocarea” a apărut miercuri pe Netflix și a ajuns deja pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale de pe platforma de streaming. Peste 400 de concurenți s-au înscris în cursa pentru premiul de 4,56 de milioane de dolari și sunt nevoiți să treacă prin probe inspirate din serialul corean, fiind eliminați pe parcursul celor zece episoade. Cinci dintre acestea se găsesc acum pe Netflix, alte patru vor fi lansate miercuri și finalul va apărea pe 6 decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net