Scena care a agitat Casa Regală britanică: fantoma Prințesei Diana îl vizitează pe Regele Charles

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix, însă o scenă din cel mai nou sezon a creat un val de controverse în rândul familiei regale din Marea Britanie. În producția „The Crown”, există o scenă în care fantoma Prințesei Diana apare în fața fostului ei soț, iar cei doi împărtășesc un moment emoționant.

Diana este interpretată de actrița Elizabeth Debicki
Diana este interpretată de actrița Elizabeth Debicki

A devenit unul dintre cele mai populare seriale de pe platforma de streaming Netflix, însă o scenă din cel mai recent sezon a creat un val de controverse, în rândul familiei regale din Marea Britanie!

În producția „The Crown”, există o scenă în care fantoma Prințesei Diana apare în fața fostului ei soț, Regele Charles (la acea vreme doar prinț), iar cei doi împărtășesc un moment emoționant.

Interpretată de către actrița Elizabeth Debicki, Prințesa Diana apare în sezonul cu numărul 6 al serialului „The Crown” sub forma unei fantome care îl bântuie pe Regele Charles. Primele 4 episoade din sezonul 6, care este și ultimul, deja au fost lansate pe data de 16 noiembrie și pot fi urmărite oricând pe Netflix.

Ultimele 6 episoade ale serialului urmează să fie lansate luna viitoare, pe data de 14 decembrie.

Scena care a stârnit controverse la Londra

Scena în care Prințesa Diana apare sub formă de fantomă urmează imediat episodului care arată accidentul în care aceasta și-a pierdut viața. Actualul Rege Charles apare plângând deasupra trupului fostei sale soții, iar fantoma Dianei apare lângă el.

Scena oferă șansa unei împăcări între cei doi, iar „Lady D” îi spune lui Charles că l-a iubit mult, însă lucrurile vor fi mai ușoare odată cu dispariția ei.

Se pare că scena controversată ar dori să înfățișeze gândurile lui Charles, nu o apariție supranaturală a prințesei Diana.

În trecut, producția „The Crown” a mai fost criticat pentru inexactitățile istorice, însă publicul larg de-a lungul întregii lumi a devenit fascinat de acest serial. Cei de la Palatul Buckingham nu au făcut comentarii despre noua scenă controversată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net