Gestul magic făcut de Djokovic pentru un fan cu dizabilități! Bărbatul a început să plângă

Novak Djokovic (36 de ani), demonstrează din nou că este un adevărat campion atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui! Numărul 1 ATP și-a invitat unul dintre fanii cu dizabilități la Turneul de la Torino, suportând toate cheltuielile necesare.

Lorenzo Petrini alături de idolul său
Lorenzo Petrini alături de idolul său

Djokovic, cadou superb pentru un o persoană cu dizabilități

Novak Djokovic (36 de ani), a demonstrat din nou că este un adevărat campion, atât pe terenul de tenis, cât și dincolo de acesta! Numărul 1 ATP și-a invitat unul dintre fanii cu dizabilități la Turneul Campionilor de la Torino, suportând toate cheltuielile necesare. Este vorba despre Lorenzo Petrini, un tânăr cu dizabilități, care chiar a petrecut și ceva timp împreună cu idolul său din tenis.

Chiar la începutul acestei săptămâni, tânărul fan a făcut un apel pe rețelele de socializare, încercănd să îi prezinte tenismenului sârb un tablou făcut chiar de el, în care l-a pictat pe Novak Djokovic executând reverul la toate cele patru turnee de Grand Slam. Visul fanului italian era să prezinte personal tabloul idolului său, potrivit celor de la prosport.ro.

A dorit să prezinte personal tabloul tenismenului

„Ultima mea ‘lucrare’ dedicată lui Nole a fost uimitoare. Pentru mine, să fac întregul desen cu mâna, cu toate detaliile de luat în considerare și cu dificultățile pe care le-am avut, în principal pentru boala mea, a fost cu adevărat o ispravă, dar după câteva luni cu tenacitate, putere mentală și determinarea l-am completat, la fel ca idolul meu Nole. Acesta este cadoul meu pe care sper să i-l ofer personal într-o zi lui Novak Djokovic”, a scris Lorenzo Petrini pe Instagram, potrivit sursei citate.

După ce a aflat despre dorința fanului său, tenismenul sârb a acoperit toate cheltuielile legate de deplasare și cazare, iar Lorenzo Petrini a reușit să se întâlnească cu Novak Djokovic. Acum, el chiar are oportunitatea de a-și urmări idolul la Turneul Campionilor de la Torino.

„Am fost oaspetele lui Novak Djokovic timp de două zile, visul meu devenind realitate”, a mai scris Lorenzo Petrini, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net