Ce s-a ales de Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent”. A primit Golden Buzz de la Florin Călinescu și a impresionat o lume întreagă

Radu Palaniță, mecanicul auto cu o voce de aur este fostul câștigător al show-ului „Românii au talent”, din anul 2020. Viața i s-a schimbat radical după ce a câștigat marele premiu, căci de atunci doar lucruri bune și oameni frumoși i-au ieșit în cale. Ce mai face acum și cu ce se ocupă, descoperi din rândurile de mai jos. 

Radu Palaniță, fost câștigător „Românii au talent” / foto: PRO TV
Radu Palaniță, fost câștigător „Românii au talent” / foto: PRO TV

Fostul câștigător al emisiunii de talente pare să trăiască acum o viață la care unii poate doar visează. După ce și-a făcut curaj să lase viața de mecanic auto în spate și să se facă remarcat prin prisma vocii sale, Radu Palaniță face deja bani din pasiunea sa. 

Radu Palaniță face bani din muzică

La o simplă accesare a paginii personale de Facebook, putem observa că bărbatul este destul de activ și își ține fanii la curent cu clipuri video care îl ilustrează cântând, semn că nu a avut de gând să renunțe la ceea ce l-a consacrat. 

Mai mult decât atât, pe lângă filmările cu care își încântă fanii, Radu Palaniță are grijă să cânte în fața lor, live, la concertele pe care le are. Participarea la „Românii au talent” l-a propulsat în lumea muzicii și a început să fie ofertat pentru a cânta la nunți, botezuri, petreceri și diverse cumetrii. 

A tras lozul câștigător și pe plan sentimental 

Probabil de multe ori ni s-a întâmplat să observăm că, odată cu producerea unei schimbări benefice majore în viața noastră, lucrurile se așază de la sine. 

Este cazul și lui Radu Palaniță, care la începutul acestui an ne mărturisea faptul că și-a găsit sufletul pereche. 

„Sunt implicat în acest moment într-o relație. Vreau să o cer pe iubita mea în căsătorie. Suntem împreună cam de anul trecut, din iulie, deci cam de șase – șapte luni. Ea cu ce se ocupă…mă întrebi? Păi se ocupă ca eu să fiu mâncat și îmbrăcat bine. M-am gândit și cum să o cer în căsătorie, dar nu pot acum să vă zic pentru că este lângă mine.

Ne-am întâlnit într-un oraș frumos și drăguț…Brașov! A fost dragoste la prima vedere între noi doi. Am contactat-o prima dată pe Facebook, ce să fac? Așa este moda în ziua de astăzi, nu ne-a făcut nimeni cunoștință. A fost o chimie reciprocă între noi doi. Nu contează cum ne-am întâlnit, ci important este că e bine între noi doi”, a declarat Radu Palaniță, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net