Ce mai face Radu Palani╚Ť─â, mecanicul auto cu o voce uimitoare, care a c├ó╚Ötigat show-ul ┬źRom├ónii au talent┬╗

Radu Palani╚Ť─â a impresionat publicul din Rom├ónia cu vocea sa, dar ╚Öi cu povestea de via╚Ť─â emo╚Ťionant─â. Artistul care acum este ├«ndr─âgit de to╚Ťi rom├ónii, nu a avut p├ón─â la v├órsta de 35 de ani vreo leg─âtura cu muzica. Pasiunea pentru art─â, ├«ns─â, l-a f─âcut s─â-╚Öi urmeze visul ╚Öi a luat o decizie ce avea s─â-i schimbe via╚Ťa, a participat ├«n cadrul emisiunii ÔÇ×Rom├ónii au talent''.

radu palanita jpeg
Radu Palani╚Ť─â

Vocea acestuia i-a uimit at├ót pe jura╚Ťii de la Pro tv, c├ót ╚Öi pe cei din public, acesta fiind ╚Öi motivul pentru care nimeni nu a putut concura cu talentul s─âu, ie╚Öind c├ó╚Ötig─âtor.

Via╚Ťa acestuia s-a schimbat radical de atunci, iar lucrurile par s─â nu se opreasc─â. Reporterii Click! au dorit s─â afle ce mai face fericitul c├ó╚Ötig─âtor al show-ului de talente, dac─â mai simte aceea╚Öi dragoste pentru muzic─â, dar ╚Öi care este cea mai mare dorin╚Ť─â a sa.

Radu Palani╚Ť─â nu s-a sfiit s─â ne r─âspund─â, astfel c─â am discutat sincer ╚Öi relaxat despre pasiunea pentru muzic─â, art─â ╚Öi arti╚Öti, dar ╚Öi emo╚Ťiie de a fi, iar─â╚Öi, ├«n fa╚Ťa publicului. Iat─â ce ne-a r─âspuns!

Cite╚Öte ╚Öi Radu Palani╚Ť─â, mecanicul cu voce de aur, a c├ó╚Ötigat finala "Rom├ónii au talent" ╚Öi premiul de 120.000 de euro! 

Care sunt ultimele nout─â╚Ťi pe plan profesional?

Nout─â╚Ťile, trebuie s─â ╚Ťinem cont ╚Öi de perioada aceasta de pandemie, care s-a ├«ncheiat. S-au pus ├«n miscare ni╚Öte roti╚Ťe ╚Öi descop─âr o lume care mie ├«mi era str─âin─â. Ceea ce vedeam la televizor...ofer eu oamenilor ceea ce vedeam la televizor. Sunt colab─âr─âri cu teatru, dar ╚Öi alte evenimente. Unde este nevoie s─â c├ónt, acolo c├ónt.

Sim╚Ťi vreo diferen╚Ť─â ├«ntre ceea ce este acum de c├ónd s-au ridicat restric╚Ťiile ╚Öi ce era ├«nainte s─â se impun─â, ├«n domeniul muzical?

Da, cu siguran╚Ť─â este o diferen╚Ť─â. Acum oamenii pot s─â vin─â la teatru ├«n num─âr c├ót mai mare. ├Ämi aduc aminte c─â erau restrici╚Ťii de capacitate, ba 30%, ba 50%, iar 30% a fost o nebunie ├«n sensul acesta, dar lucrurile se aranjeaz─â.

Mai au oamenii aceea╚Öi dorin╚Ť─â de a veni la spectacole?

Am observat o chestie care s-ar putea s─â dureze o perioad─â p├ón─â se vor reobi╚Önui cu ce era. Ne-am ├«nv─â╚Ťat s─â mergem cam devreme la somn. Serile sunt pu╚Ťin cam scurte, dar este o chestie de reobi╚Önuin╚Ť─â.

Mai ai acelea╚Öi emo╚Ťii, mari, atunci c├ónd urci pe scen─â, sau s-au mai diminuat?

Emo╚Ťiile sunt, ele au r─âmas ├«n continuare acolo. Sunt constructive, f─âr─â emo╚Ťii nu po╚Ťi c├ónta oamenilor. Cu emotie c├ónt, iar acest lucru primesc si oamenii care ne ascult─â.

Apreciază românii arta și artiștii la adevărata ei valoare?

În această zonă trebuie să depunem și noi un mic efort, să apreciem arta și artiștii cum trebuie.

Se îndreaptă românii spre a iubi arta și artiștii așa cum merită?

Românii au iubit arta dintotdeauna, poate ne-am bucura dacă ar fi în număr mai mare.

stanga
dreapta
8 radu palanita golden buzz florin calinescujpg 7 jpg jpeg
radu palanita 0 jpeg
Radu Palani╚Ť─â, mecanicul auto care a primit golden buzz de la Florin C─âlinescu png

Când nu ești pe scenă, cum te relaxezi?

Ascult muzic─â, caut muzic─â, m─â inspir din tot ce ╚Ťine de domeniul muzical. 

Regre╚Ťi c─â nu te-ai ├«ndreptat spre arta mai devreme?

Nu-mi pare r─âu. Dac─â Dumnezeu a considerat c─â la 35 de ani s─â ├«ncep s─â c├ónt, atunci ├«nseamn─â c─â asta a fost dorin╚Ťa lui ╚Öi p├ón─â atunci am ├«nmagazinat muzica ╚Öi acum o ofer mai departe.

Este muzică importantă în dezvoltarea unei persoane?

Este foarte importantă muzica, teatrul, circul, fiecare își are rolul.

Ce planuri de viitor ai?

Să ajung cât mai sus, clădesc.

Radu Palani╚Ť─â a devenit cunoscut publicului din Rom├ónia dup─â ce a participat, ├«n anul 2020, la ÔÇ×Rom├ónii au talent''. ├Än cadrul emisiunii a fost desemnat c├ó╚Ötig─âtor ╚Öi a plecat acas─â cu marele premiu ├«n valoare de 120.000 de euro. De profesie mecanc auto, Radu Palani╚Ť─â a interpretat nemuritorul ÔÇ×My Way", al lui Frank Sinatra. De atunci acesta nu a mai renun╚Ťat la muzic─â, dor├óndu-╚Öi s─â ajung─â c├ót mai sus ├«n cariera artistic─â.

Cite╚Öte ╚Öi Radu Palani╚Ť─â, mecanicul cu voce de aur, a c├ó╚Ötigat finala "Rom├ónii au talent" ╚Öi premiul de 120.000 de euro! 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg