Radu Palaniță, mecanicul cu voce de aur, a câștigat finala "Românii au talent" și premiul de 120.000 de euro!

Ultima actualizare:

    Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit golden buzz de la Florin Călinescu, a câștigat 120.000 de euroFoto: Pro TV
Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit golden buzz de la Florin Călinescu, a câștigat 120.000 de euroFoto: Pro TV

Vineri, 29 mai, de la ora 20.30, la PRO TV a început marea finală a show-ului "Românii au talent". Avem parte de o premieră în televiziune, întrucât concurenții și-au făcut numerele de acasă. Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu au fost pentru prima dată separați, fiecare la casa lui, căci măsurile de distanțare nu au iertat nici divertismentul de televiziune. După un show la înălțime, marele premiu de 120.000 de euro i-a revenit lui Radu Palaniță, mecanicul auto cu voce de aur și prezență de actor de cinema.

UPDATE Radu Palaniță a câștigat finala "Românii au talent" și premiul de 120.000 de euro

Podiumul a fost ocupat de: Mihai Țigaret (locul al treilea și premiul de 10.000 de euro), Siena Vușcan (locul al doilea și premiul de 20.000 de euro) și Radu Palaniță (locul întâi și premiul de 120.000 de euro). De meserie mecanic auto, Radu Palaniță a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiții, a reușit să-i impresioneze pe jurați, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniță a ajuns în marea finală.

”Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu. ”Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a spus el, recent, întrebat ce ar face cu banii dacă va câștiga.

Citește aici povestea de viață a lui Radu Palaniță, care a câștigat "Românii au talent", dar nu a întors nici un scaun la "Vocea României"!

Cei 10 finaliști ai sezonului 10!

Concurenții au început lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro, într-o experiență de neuitat, trăind prima finală de acasă! Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh au avut parte de momente de neuitat.

Finala "Românii au talent", sezonul 10. Cum se votează

Votul va aparține celor de acasă, care-și vor putea susține favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, cât și online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

În premieră, locurile 2 și 3 vor fi recompensate pentru performanțele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în marea finală vom afla cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro, pentru care s-a votat în această săptămână.

Mecanicul auto Radu Palaniță a spart gheața în finala "Românii au talent"

Primul concurent care intră în lupta pentru premiul de 120.000 de euro este mecanicul auto Radu Palaniță, care a interpretat nemuritorul "My Way", al lui Frank Sinatra. Concurentul nu a avut parte de public, de emoțiile live-ului, dar punerea în scenă l-a avantajat. Producătorii i-au făcut un videoclip de excepție. Votează 1, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro., dacă Radu Palaniță e favoritul tău.

Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit golden buzz de la Florin Călinescu
Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit golden buzz de la Florin Călinescu

Daria Călugăru (12 ani), micuța dansatoare pe hoverboard, a reușit să facă spectacol și fără public, la Teatrul de Artă din Deva. Ne-a luat ochii cu schemele ei, dansând pe hoverboard, pe melodia lui Smiley, "Acasă". Votează 2, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro., dacă Daria Călugăru e favorita ta.

Aura Marcu (34 de ani), stewardesa cu trecut crâncen, a stârnit din nou emoții cu vocea ei și a arătat ca o prințesă în finala "Românii au talent". „Dacă aş câştiga marele premiu, mi-aş dori să îmi pot cumpăra o casă şi cu restul banilor să-i pot ajuta şi pe cei nevoiaşi”, spunea ea înaintea finalei. "Tu reprezinți speranța și o categorie de oameni pe care noi o iubim, oameni care își urmează visurile", i-a spus Mihai Petre. Votează 3, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro., dacă Aura Marcu e favorita ta.

Aura Marcu a crescut la orfelinat, iar acum lucrează ca stewardesă
Aura Marcu a crescut la orfelinat, iar acum lucrează ca stewardesă

Duo Maintenant, echipa de acrobaţi formată din artiştii francezi Ludivine Furnon şi Nicolas Besnard, a primit un mesaj de susținere de la Nadia Comăneci, cea care fost antrenoarea lui Ludvine. Numărul lor de finală a fost pe cât de spectaculos, pe atât de senzual, cei doi formând un cuplu și în viața reală. Au dansat în aer liber, într-un decor spectaculos, într-un parc din orașul natal al lui Ludvine. Votează 4, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro., dacă Duo Maintenant sunt favoriții tăi.

Erno Varga (31 de ani), spălător de vase din Oradea, a uimit cu vocea sa incredibilă și a primit golden buzz de la Andi Moisescu. În finală nu l-a dezamăgit pe juratul care a avut încredere în el. A interpretat, cu emoție, melodia "You raise me up". Întrebat ce ar face cu banii, în cazul în care ar câștiga, Erno nu a găsit răspunsul potrivit. „Încă nu m-am gândit, parcă nu mă pot gândi ce să fac cu suma asta de bani. Cu siguranţă Dumnezeu mă va ajuta să iau deciziile potrivite”. Votează 5, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro, dacă Erno Varga e favoritul tău.

Sara Ardeleanu, micuţa dansatoare de 10 ani, a fost ca o flacără pe scenă și a combinat perfect elemente de balet cu cele de acrobație. Votează 6, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro, dacă Sara Ardeleanu a fost preferata ta.

Theodor Marcu (6 ani), micul geniu al matematicii, a uimit din nou și ne-a arătat că matematica e o joacă pentru el. A făcut calcule în timp ce cânta la pian, iar șansele să câștige marele premiu sunt, cu adevărat, considerabile. Votează 7, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro, dacă Theodor Marcu a fost preferatul tău.

Siena Vușcan, puștoica de 10 ani venită din China la "Românii au talent", și care a primit golden buzz de la Andra, după ce a lăsat publicul mut de uimire cu dezinvoltura și talentul ei, ne-a oferit un nou număr special. Îmbrăcată în port popular chinez, Siena a cântat și a făcut "piele de găină", vorba Andrei. Votează 8, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro, dacă Siena Vușcan a fost preferata ta.

Gennady Tkachenko-Papizh, imitator sunete, a fost inimitabil în finala de vineri seara și a oferit un nou moment surprinzător. Întrebat ce ar face cu marele premiu, Gennady s-a gândit la cei dragi: „Aş vrea să-mi ajut familia şi să investesc într-un nou proiect la care mă gândesc de multă vreme”. Votează 9, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro, dacă Gennady Tkachenko-Papizh a fost preferatul tău.

Mihai Ţigaret, pianistul de 13 ani care a cucerit-o pe Andra, și care este văzut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice, a fost din nou impecabil. Votează 10, prin sms la numărul 1264 sau online pe romaniiautalent.protv.ro, dacă Mihai Ţigaret a fost preferatul tău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net