Câți bani au primit câștigătorii emisiunilor TV din 2020. 7 vedete și 9 oameni obișnuiți s-au îmbogățit în pandemie

Ultima actualizare:
Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, ediția numărul trei
Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, ediția numărul trei

Chiar dacă a fost un an greu, cele trei televiziuni fruntaşe, Pro TV, Antena 1 şi Kanal D, şi-au conti­nuat programele obişnuite. Telespectatorii au fost răsfăţaţi cu show-uri şi concursuri spectaculoase, iar curajoşii concurenţi s-au ales cu premii pe cinste. În total, 395.000 de euro şi 350.000 lei.

Televiziunile au împărţit anul acesta bani la 16 câştigători (7 vedete şi 9 oameni obişnuiţi). Cine sunt cei care au devenit mai bogaţi? 

  • Radu Palaniţă (41 de ani), un mecanic auto, a câştigat în mai, anul acesta, "Românii au talent" şi premiul de 120.000 de euro pus în joc. El a fost golden-buzz-ul lui Florin Călinescu. Este interesant faptul că participase şi la "Vocea României" şi nu a trecut mai departe. Finala a fost una atipică, de acasă, din cauza pandemiei.
  • Sorin Bontea (50 de ani) şi Răzvan Fodor (45 de ani) au câştigat sezonul 3 din "Asia Express" şi 30.000 de euro de la Antena 1. Dacă Bontea era jurat la "Chefi la cuţite", lui Răzvan i s-a dat pe mână emisiunea "Burlacul" pe care a filmat-o în România şi în Turcia şi a fost cooptat în serialul "Adela". Trebuie menţionat că filmările au avut loc în ultimele luni din 2019.

Elena Ionescu a câștigat “Survivor Romania”
Elena Ionescu a câștigat “Survivor Romania”
  • Elena Ionescu (32 de ani), ex Mandinga, a câştigat pe 31 mai primul sezon din "Survivor România" şi 250.000 de lei la Kanal D. Solista a declarat că îşi va cumpăra casă cu premiul obţinut pentru că ea şi fiul ei stăteau în chirie.
  • Mugur Mihăescu (53 de ani) a fost câştigătorul surpriză de la "Masked Singer România", unde competiţia a fost fără premiu. Actorul a surprins pe toată lumea după ce a cântat mai multe ediţii cocoţat pe tocuri în spatele unei măşti de corb. Marea finală a fost difuzată pe 31 octombrie.

Mugur Mihăescu a câștigat primul sezon din Masked Singer România  de la Pro TV
Mugur Mihăescu a câștigat primul sezon din Masked Singer România de la Pro TV
  • Edi Vacariu a fost primul câştigător al emisiunii "iUmor" de anul acesta, de la începutul lunii iunie, sezonul 8, iar premiul a fost de 20.000 de euro. Juraţii Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo l-au simpatizat iar acesta a reuşit să treacă mai departe cu votul publicului.
  • La începutul lunii iulie, pe 11, Andra Nicolin şi Armando Rădulescu au fost desemnaţi cuplul câştigător de la reality-show-ul "Mireasa", transmis de Antena 1 şi al marelui premiu pus în joc, de 40.000 de euro.
  • Livian Nelson Pop şi Bianca Comanici au câştigat şi ei, tot la un reality show matrimonial, însă la Kanal D. Este vorba de emisiunea "Puterea dragostei" unde au câştigat fiecare câte 10.000 de euro la sfârşit de iulie.
  • Augustin Viziru (40 de ani) s-a alăturat concurenţilor reality-show-ului "Ferma: orăşeni versus săteni" de la Pro TV şi a câştigat, în decembrie, premiul cel mare de 50.000 de euro. Vă reamintim că, în 2005, a mai participat o dată la primul sezon şi a ajuns în finală, însă şi-a secţionat arterele de la mâna stângă şi a ajuns la spital.  
  • Ionuţ Belei a participat la reality-show-ul "Chefi la cuţite", sezonul 8  de la Antena 1 şi a obţinut premiul de 30.000 de euro. El a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.
  • Andrada Precup (17 ani), tânăra nevăzătoare din echipa lui Ştefan Bănică, a câştigat sezonul acesta de  "X Factor" şi cei 50.000 de euro. Andrada are o voce senzaţională şi a făcut canto cu îndrăgita solistă Dana Bartzer.

Ionuț Belei a plecat acasă cu titlul și premiul de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite
Ionuț Belei a plecat acasă cu titlul și premiul de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net