Un ingredient din bucătărie te scapă de ridurile de pe față. Vei întineri instant!

Un ingredient din bucătărie te scapă de ridurile de pe față. Vei întineri instant! Pentru a avea grijă de tenul tău și a arăta mai tânăr, nu este necesar să cheltuiești bani pe creme deosebite sau diferite serumuri care mai de care mai scumpe. Există un ingredient străvechi foarte renumit pentru proprietățile sale care ne va permite să eliminăm semnele de îmbătrânire: cuișoarele.

Un ingredient din bucătărie te scapă de ridurile de pe față
Un ingredient din bucătărie te scapă de ridurile de pe față

Un ingredient din bucătărie te scapă de ridurile de pe față

Așadar, dacă vrei să reduci aspectul ridurilor și să ai parte de un ten luminos ar fi bine să știi ce impact va avea acest ingredient, folosit în numeroase preparate, asupra tenului tău și care sunt beneficiile sale.

Să ne amintim că ridurile sunt semnele vârstei pe care fiecare persoană le prezintă pe față începând cu vârsta de 30 de ani, din cauza unui deficit de colagen, o proteină naturală pe care organismul încetează să o mai producă începând cu această vârstă. Din acest motiv, de-a lungul timpului este normal să începem să observăm ridurile și liniile de expresie. În loc să apelezi la ajutorul medicului estetician, ar fi bine să iei măsuri de prevenție din timp sau măcar să tratezi cu soluții naturale pentru că ele chiar există.

cuisoare jpeg

În acest context, potrivit specialiștilor, proprietățile cuișoarelor vor ajuta la combaterea radicalilor liberi, ceea ce îl face un ingredient puternic care ne va permite să prevenim îmbătrânirea prematură. De asemenea, conținutul său ridicat de eugenol va acționa ca un antiseptic natural. Cuișoarele pot acționa ca un gel de curățare care poate combate problemele de acnee și ajută la regenerarea pielii într-un mod excelent. Îngrijirea pielii este, așadar, garantată.

Mască facială cu anason și cuișoare

Tot ce aveți nevoie sunt două linguri de cuișoare și 10 bucăți de anason stelat. Puneți la fiert o oală micuță cu apă în care veți adăuga ingredientele. Le fierbeți pentru 5 minute, iar lichidul îl veți strecura și o veți pune într-un recipient special. Ulterior, ar trebui să puneți preparatul de cuișoare la rece. După ce se întărește, îl aplicăm pe fața curățată, o dată dimineața și o dată seara. La final, aplicați o cremă hidratantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net