Cel mai vizionat film de pe Netflix face furori în lumea întreagă. Producția prezintă un adevărat joc periculos de supraviețuire

La început de săptămână, venim cu o nouă recomandare Netflix! Știm că weekend-ul tocmai ce a trecut, dar, după o zi grea și lungă de muncă, nu ar fi plăcut să te relaxezi urmărind un film bun? Astfel, dacă nu știi la ce să te uiți, această producție sigur îți va plăcea, fiind plină de acțiune, suspans, iar răsturnările de situație sunt la ordinea zilei. Pelicula a reușit să îi impresioneze pe cinefili și este pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor pe platforma de streaming.

Cel mai vizionat film de pe Netflix / Foto: Pexels
Cel mai vizionat film de pe Netflix / Foto: Pexels

Cel mai vizionat film de pe Netflix, care a reușit să bată recorduri neașteptate, clasându-se pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor, este „The Killer”. Adaptat după un roman grafic francez, regizorul David Fincher a colaborat din nou cu scriitorul Andrew Kevin Walker, cei doi fiind și creatorii capodoperei „Se7en”. Producția îl are în rolul principal pe Michael Fassbender.

Așadar, probabil că acum te întrebi despre ce este vorba în peliculă de se bucură de popularitate la câteva zile de la lansare. Ei bine, „The Killer” conturează povestea unui asasin, interpretat, cum am menționat, de Fassbender. Pe măsură ce vânătorul devine vânat după mai multe evenimente pline de suspans, asasinul fără nume trebuie să scape de cei care l-au angajat cândva pentru a comite o crimă.

„The Killer” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

Filmul duce telespectatorii într-o călătorie globală, în timp ce protagonistul adoptă o serie de nume de televiziune clasice ca pseudonime, folosind mai multe pașapoarte false, în încercarea de a ieși din situația neașteptată. Producția ilustrează un adevărat joc periculos de supraviețuire.

„După un semieșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat, într-o urmărire internațională de răzbunare, despre care pretinde că nu este personală”, este descrierea peliculei pe platforma de streaming Netflix.

De asemenea, adaugă profunzime narațiunii și întălnirile cu actori desăvârșiți, inclusiv Tilda Swinton și Arliss Howard. „The Killer” a reușit să îi impresioneze pe cinefili cu șirul evenimentelor ilustrate prin îmbinarea dramei cu acțiunea, iar dacă te-a atras, poți urmări pelicula pe platforma de streaming Netflix.

image
image
image
image
image
image
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net