Unul dintre cele mai populare seriale din ultimii 20 de ani se întoarce cu două serii noi. Personajul principal va fi „înviat din morți”

Ultima actualizare:

Vestea săptămânii, a lunii și poate chiar a anului în materie de seriale a fost dezvăluită vinerea aceasta la megaevenimentul Comic-Con 2024 organizat la San Diego.

Unul dintre cele mai populare seriale din ultimii 20 de ani se întoarce. Foto: arhiva.
Unul dintre cele mai populare seriale din ultimii 20 de ani se întoarce. Foto: arhiva.

Actorul american Michael C. Hall a surprins audiența cu o apariție neașteptată la un panel organizat de Showtime, anunțând că se va întoarce pentru nu unul, ci două serii spin-off bazate pe celebrul serial despre criminalul în serie Dexter Morgan.

Primul serial se numește Dexter: Original Sin

Primul serial, intitulat Dexter: Original Sin, a fost deja anunțat oficial de SkyShowtime la începutul lunii. Acest prolog de 10 episoade este plasat cu 15 ani înainte de evenimentele din seria originală și urmărește transformarea lui Dexter din student în criminal în serie.

Rolul tânărului Dexter va fi preluat de actorul irlandez Patrick Gibson, cunoscut din serialul Shadow and Bone. Cu toate acestea, Michael C. Hall nu va lipsi complet din distribuție, deoarece va fi „vocea interioară” pentru versiunea mai tânără a lui Dexter interpretată de Gibson, conform USA Today.

Cea mai mare surpriză a evenimentului a fost anunțul că Michael C. Hall va reveni în rolul lui Dexter Morgan într-un nou serial intitulat Dexter: Resurrection. „Resurrection” (Învierea) este un titlu potrivit, având în vedere că, la finalul miniseriei Dexter: New Blood din 2021, Dexter a murit dramatic.

Detaliile despre cum va fi adus Dexter înapoi la viață nu au fost dezvăluite la Comic-Con, însă așa cum Hollywood-ul ne-a demonstrat cu filme precum Matrix: Resurrections, nimic nu este imposibil.

Resurrection nu are dată de lansare 

Inițial, sezonul 2 al Dexter: New Blood a fost confirmat în februarie anul trecut, însă acum acest proiect a fost transformat în noua serie Resurrection. În ceea ce privește lansarea celor două noi serii, știm următoarele:

Serialul prolog Original Sin este deja în filmări și se așteaptă să fie lansat în luna decembrie a acestui an.

Având în vedere că SkyShowtime difuzează cu un mic decalaj în Europa (inclusiv România), este posibil să-l vedem fie la sfârșitul anului, fie în ianuarie anul viitor. Resurrection are deocamdată doar un calendar general de lansare pentru vara lui 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net