Vis împlinit pentru Cameron Diaz, în „Întâlnire explozivă”. De câte ori s-a sărutat cu Tom Cruise!

Ultima actualizare:

Au trecut 12 ani de când Cameron Diaz, 50 de ani, și Tom Cruise, 60 de ani, erau distribuiți în rolurile principale ale peliculei „Întâlnire explozivă”, mai precis „Knight and Day”. Filmul va fi difuzat duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, la Pro TV.

Săruturi intense și un mare turneu de promovare

„Întâlnire explozivă” este o comedie de acțiune. Tom Cruise este un agent sub acoperire, iar Cameron Diaz o femeie prinsă între el și cei despre care el susține că l-au înșelat. În timp ce aventura lor pe tot globul erupe într-un labirint de înșelătorii, scăpări ca prin urechea acului, identități false și stângăcii romantice amețitoare, aceștia ajung să-și dea seama că se pot bizui unul pe celălalt.

Cameron Diaz a declarat, în 2010, că cel mai mult au speriat-o exploziile din timpul filmărilor, dar că i-a fost foarte uşor să joace alături de Cruise. „Interpretăm nişte personaje. Este cam acelaş lucru ca şi condusul unei maşini. Însă Tom este minunat şi subtil" a spus Cameron, care a mai adăugat că a fost încântată că a ajuns să îl sărute pe acesta.

De altfel, filmul e condimentat cu mai multe scene prelungite cu săruturi pătimașe între cele două personaje, încât fanii au selectat fix acele momente și le-au compilat, cadrele devenind emblematice.

Producția a beneficiat și de un amplu turneu de promovare, Cameron Diaz și Tom Cruise străbătând lumea în lung și-n lat, la diverse evenimente sau emisiuni. Așa au ajuns și la show-ul britanic Top Gear, găzduit de echipa de aur condusă de legendarul Jeremy Clarkson.

Cei doi actori de la Hollywood au trecut și prin proba de viteză, într-o mașină modestă, pe circuitul emisiunii, Tom Cruise reușind să obțină un record notabil după ce a forțat mașina încât s-a ridicat și pe două roți!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net