4 meciuri pentru un bolid de 70.000 $

Ultima actualizare:

    La finalul turneului de  la Stuttgart, Simona  ar putea ocupa un loc  între 6 şi 8 WTAfoto: AP
La finalul turneului de la Stuttgart, Simona ar putea ocupa un loc între 6 şi 8 WTAfoto: AP

De numai patru victorii are nevoie Halep pentru a-şi îmbogăţi parcul auto cu unul dintre ultimele modele scoase pe piaţă de producătorul german Porsche.

Ca în fiecare an, turneul feminin de la Stuttgart e o prioritate pe agenda oricărei jucătoare de top. Asta pentru că principalul sponsor al competiţiei pune la bătaie o maşină de vis, care se adaugă premiului în bani acordat câştigătoarei. În 2016, preţiosul trofeu e un Porsche 718 Boxter S, un model de lux lansat de curând, care poate atinge viteza de 100 de kilometri pe oră în puţin peste 4 secunde. În bătălia pentru bolid s-au înscris şi două românce, Simona Halep şi Monica Niculescu. Cap de serie numărul 4 la Stuttgart, Halep a avut un prim tur liber, debutul său fiind aşteptat astăzi contra Laurei Siegemund (Germania). Pentru Halep n-ar fi un turneu lung, ea având nevoie de doar patru victorii pentru a lua atât trofeul, cât şi Porsche-ul amintit mai sus. 

Principalele pericole în calea Simonei ar fi rusoaica Makarova sau italianca Vinci în sferturi, poloneza Radwanska în semifinale şi nemţoaica Kerber sau iberica Muguruza în finală. A doua româncă de pe tablou, Monica Niculescu, a jucat ieri, în primul tur, după închiderea ediţiei cu Caroline Garcia, franţuzoaica acuzată recent că a jignit-o pe Irina Begu, făcând-o „o ţigancă de rahat”.

Mai are un Porsche, dar îl vinde

Colaborarea dintre Simona Halep şi cei de la Porsche e una strânsă. În 2014, după finala de la Turneul Campioanelor, ea a primit cadou un Porsche Carrera 4 Coupe, maşină de peste 100.000 de euro. La începutul acestui an, Simona a decis însă să-şi scoată la vânzare bolidul pe o platformă online. Pentru că n-a rulat decât 9.000 de kilometri, Halep a cerut în schimbul maşinii 89.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net